A csecsemőkért én nem tudok rajongani. Más hogy van ezzel?
Kövezzetek meg de én utálom a csecsemőket.
Hangosak, hánynak, üvöltenek,nyáladzanak, bőgnek, befosnak, behugyoznak és még egy önmegsemmisítő gomb is van a fejükön amit elég könnyű megnyomni szóval ja.. én se olvadok el tőlük :D
Elvileg a nőknél kéne, hogy természetes legyen az, hogy rajonganak a babákért, de közülük is sokan vannak, akik nem szeretik őket. Nekem ez a fura.
Én se nagyon rajongok amúgy értük, mondjuk én fiú vagyok.
De ha az állatvilágot is nézzük, az emlős állatokat, pl macskákat, a hím rendszeresen megeszi a nőstény kölykeit, mert az sokat foglalkozik velük, ha meg nincsenek, akkor készek a párosodásra.
Ha jobban megnézzük, az embernél is hasonló ez valamennyire. A saját gyereküket elfogadják, de a másétól idegrohamot tudna a többség kapni. Talán ezért is nem működik többnyire a gyerekes szülők párkeresése.
Végre.
Én gyerekkorom óta tartok tőlük. Taszítanak. De ez nem azt jelenti, hogy ártani tudnék egynek is. Egyszerűen kiráz tőlük a hideg. Ilyen akaratos, agyatlan valaminek látom őket,
akik rátapadnak a női mellre és élősködnek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!