A csecsemőkért én nem tudok rajongani. Más hogy van ezzel?
Hát azért az sem mindegy, hogy milyen csecsemő. Ha rokoné, akkor megfogom megsimogatom, de egy utcán mászkáló nő babakocsijába nem bújok bele hogy "jaj de aranyooos"
Engem személy szerint a 8-13 év közötti gyerekektől ver le a víz. Nem tudnám megmagyarázni miért
# 11
10-es vagyok.
Én meg tudom magyarázni miért ver le a víz a 6-13 évesektől. Barátnőm dolgozott kb. ilyen korú gyerekekkel, többel is, mesélte, hogy nem egyszer mondtak neki olyan mocskos dolgokat, amit az ártatlan gyermeki kíváncsiságra (szexualitás iránt) nehéz fogni.
De nekem is volt olyan, hogy sétáltam az utcán és egy csapat 8-10 éves gyerek követni kezdett (nem cigányok).
Amikor megálltam és megkérdeztem hogy na mégis mi van, elkezdtek kövekkel dobálni.
Csak úgy poénból.
"Én gyerekkorom óta tartok tőlük. Taszítanak."
Na, engem is. Régóta próbálok rájönni, mi lehet emögött, kikre jellemző ez, de semmi tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!