Iskolát kellene váltanom?
Tarts ki! Csak pár hét telt el és te máris elmondhatod magadról, hogy van pár haverod! Van, aki évek alatt se jut el eddig.
Bár, egy valami azért van, ami miatt mégis meggondolandó: ha átmennél a másik suliba, nem kellene kollégistának lenned? Én sokkal inkább a családi hátteret választanám, mint egy erősebb sulit kolesszal...
Ha viszont így is úgy is koleszos lennél, akkor maradj ebben a suliban, egyértelmű.
Szerintem érdemes lenne elmenned onnan. De nem értem, ez miért kérdéses? Vagy azért, mert félsz, hogy az iskola színvonala nem üti meg azt a mércét amit a mostani sulid? Mert -nem szúrkálódásból- a helyesírásodból, fogalmazásodból kiindulván a jelenlegi iskolád sem olyan "magas" színvonalú, hogy aggódnod kelljen emiatt a kis eltérés miatt.
Amúgy muszáj megkérdeznem; az iskolába tanulni járunk..akkor mit izgat, hogy (a te szavaiddal élve) nincs olyan sok "haverod" az ottani kollégiumban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!