Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iskolát kellene váltanom?

Iskolát kellene váltanom?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy én messze járok iskolába az othonomtól és ebből kifolyólag kolégista vagyok.A probléma ott kezdődik el hogy már hetek teltek el és még mindig nem tudok beileszkedni és még ezt tetőzi hogy a végzősök mind bunkók és van pár kékétszínű csicska osztálytársam is.de van pár haverom is ott.a lényeg az lenne hogy elmehetnék egy olyan iskolába ahol több a régi barátom de az iskola kevésbé elismert (szinvonalasabb)szrerintetek mit tegyek?

2017. szept. 27. 01:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem légy kemény és emelkedj felül az egészen. A tanulmányaidtól a jövőd függ, ezt ne rendeld alá pár bunkónak. Az elején amúgy is nehéz, de belejössz, megszokod. Ha célzottan téged bántanak, szólj a nevelőnek, ilyenért kitehetik őket a koliból. De ne a haverkodás legyen a szempont suliválasztásnál, fontosabb az annál.
2017. szept. 27. 06:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Tarts ki! Csak pár hét telt el és te máris elmondhatod magadról, hogy van pár haverod! Van, aki évek alatt se jut el eddig.

Bár, egy valami azért van, ami miatt mégis meggondolandó: ha átmennél a másik suliba, nem kellene kollégistának lenned? Én sokkal inkább a családi hátteret választanám, mint egy erősebb sulit kolesszal...

Ha viszont így is úgy is koleszos lennél, akkor maradj ebben a suliban, egyértelmű.

2017. szept. 27. 14:43
 3/4 A kérdező kommentje:
A 2.válaszoló komentjére válaszolva igen ez a helyzet hogy akkor nem kellene kolégistának lennem,és igen a családi othon is hiányzik sokszor mikor koliban vagyok.
2017. szept. 27. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne elmenned onnan. De nem értem, ez miért kérdéses? Vagy azért, mert félsz, hogy az iskola színvonala nem üti meg azt a mércét amit a mostani sulid? Mert -nem szúrkálódásból- a helyesírásodból, fogalmazásodból kiindulván a jelenlegi iskolád sem olyan "magas" színvonalú, hogy aggódnod kelljen emiatt a kis eltérés miatt.

Amúgy muszáj megkérdeznem; az iskolába tanulni járunk..akkor mit izgat, hogy (a te szavaiddal élve) nincs olyan sok "haverod" az ottani kollégiumban?

2017. szept. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!