Csak szerintem totál hanyatló ez az ország?
Egészségügy szétvan teljesen, orvos alig van, mindenhonnan menekülnek a gyenge fizetés és a lakossági összetétel miatt külföldre.
Közlekedés úgy-ahogy még jó is, de azért itt is vannak gondok, lásd metrók, villamosok, állandó úttúrás, bírsággyár.
Munkalehetőség van ugyan, de leginkább általános szakmunkák, ahol alig van valami fizetés, ha van is akkor zsebbe, ha a főnök kedve úgy tartja, bejelentés nincs, 12 óra munka viszont van stb...
Házvásárlást tervezni nem lehet, mert lehet hogy veszek xy településen házat jó áron, vagy lakást, akkor megszűnik a munkahely, másik nincs, tönkremegy az élete az embernek, másik hogy ezek a kcsg cigányok (én kimondom nem érdekel) mindenhol fertőznek, onnan menekülnek az emberek, teljesen lepusztulnak városrészek, falvak.
Adó adó hátán, mindenre van ötlet, mit lehetne még és még megadóztatni.
Sorolhatnám. Csak én látom így?
Az az érdekes réteg, akik 3-400 ezret keresnek - passz hogy hogyan, de keresnek - ők gondolom nem, mivel nekik ott a legújabb autó, újépítésű ház, magánkórház, és jó munkahely. De ezt hagyjuk, nem irigység csak ők nem adnának releváns választ.
minden orszag szar jelenleg, mert a temerdek informacio meg nincs megszurve, es keresni koztuk nagyon nehez.
a szamitastechnika mar kb 10 eve megallt es most mar elkezdtek normalizalni a dolgokat. ha mindent helyre raknak mindenhol akkor mar tudni fogod hogy all az allam, addig csak tippelni tudsz.
Magyarul azt mondod, hogy én egy buta internethuszár vagyok, aki internetes hablaty alapján ítélem meg az országot? Hát nem. Amit látok, tapasztalok, arra hagyatkozom.
Szerinted az internetnek meg az infokulturának kell fejlődnie? Ez kb. olyan hogy megnézed neten milyen az idő kint, vagy mi van az utcádban, holott elég lenne kinézni az ablakon...
Szegény kormánynak valóban, mennyi sok mindenre kell költenie, segítsük már ki még adókkal...
Olimpiai toronyugróra, stadionra, nemzeti konzultációs reklámokra, plakátokra, cigányok megélhetésére, bírság behajtó rendszerek kiépítésére valóban kell a pénz.
Tegnap volt a hírekben, hogy mennyire fain, és hogy lehetséges itthon kiwit termeszteni, első gondolatom nem az volt, hogy milyen jó, hátha akkor több lesz a boltokban, és még lehet fokkal olcsóbban is, hanem az, hogy - mivel nem igényel permetezést, törődést, mert nincs kártevője - ezt 100 hogy meg fogják adóztatni, illetve korlátozni fogják, mivel abból még talán pénze lenne a vállalkozó kedvű kismagyarnak...
Mert szerinted ha hiperszuper informatikai technológiánk lenne, akkor te már azt is meg tudnád nézni élőben amit a parmalentben összehazudnak? Tényleg azt hiszed hogy meg lehetne akadályozni mindezt? Hát nem. Amit el akarnak hallgatni, azt el is fogják.
Pl. Amerika sokkal fejlettebb ilyen téren is, de te tudod mi van az 51-es körzetben, tudsz a titkos kormányprojektekről? Szerintem nem. Hackerek ezrei próbálják pedig kideríteni, modern technikával.
hah. kifogytal az uto kartyakbol es olyan dolgokkal veded az elkepzelesedet amiben max hinni lehet, de semmi eselyed, bogy elso kezu tapasztalatod legyen roluk.
Nem neked kell hiper szuper technologia, HANEM MINDENKINEK. es igen apuszta teny, hogy evyalgalan van fogalmad rola, hogy van nevada meg valami susmus ott annak koszonheto, hogy a technologia MINDENHOL annyira fellfejlodott, hogy a mobilodrol kepes vagy elo kamera felvetelt nezni egy olyan emberrol aki eloben tenyleg ott van es a mobiljaval eloben streameli neked az esemenyeket, a teny hogy a teamspeakem alig egy hete vagta az arcomba, hogy mostantol ellenorizni fogjak az adatforgalmat rajta, es vagy elfogadom vagy nem indul el, azt jelenti, hogy egyre kevesebb helyre egyre nehezebben lehet infot elrejteni es egyre konnyebb az igazsagot kideriteni.
de ahoz hogy egy egesz orszagot megitelj azok utan, hogy csak egy nyelven vagy kepes infot szerezni egy lemaradt hirportalon keresztul a lakhelyed szereny teruleten belul csak a szuk latokorodet bizonyitja es amig nem latod az ajtot aminek a pici kulcslyukan keresztul latottak alapjan itelkezel addig nem tanacsos egy szavadat sem elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!