Családon belül szoktatok egymás előtt pukizni?
Én nem, ha kell, inkább elvonulok a wcre, vagy kimegyek, vagy ilyesmi. De pl apám, míg együtt éltünk rendszeresen. Hát, kinek hogy van hozzá gusztusa...
19/L
természetesen előfordul. de azért igyexem mindig diszkréten félrevonulni.
ha megtörtént a baj, két verzió van. vagy hangosan röhögünk a másikon, vagy nem veszünk róla tudomást.
érdekes sem a 3éves, sem az 5hónapos babám nem csinál problémát a dologból XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
hát persze!Legalább otthon legyünk elengedve..jókat szoktunk nevetni ilyenkor,meg még rá is játszunk kicsit.. :D Aztán beszól nagyapám,hogy jajj,repedezik a mennyezet,a pasim meg azt szokta mondani,hogy jönnek az oroszok! :DDD XDDD én meg azt,hogy jujj..cicapuki! :D
Sőtt, büfögni is szoktunk..ha visszatartják az emberek otthon is,szerintem az nem egészséges.. bélcsavarodásuk lesz!És mi bármikor átöltözünk egymás előtt is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!