Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Smart pontokat össze lehet...

Smart pontokat össze lehet vonni családon belül?

Figyelt kérdés

Szűk családi körben (anya, apa, 2 gyerek) mindenkinek van smart kártyája. Ha beváltom, össze lehet vonni a 4 kártyán lévő pontokat?

Kerestem a honlapjukon de nem találtam választ!

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2011. máj. 13. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A szabályzatuk szerint nem. De írhatsz egy kérvényt. Eléggé engedékenyek.
2011. máj. 13. 13:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :D

Akkor mindenképp próbálkozni fogok mert 6-7 év alatt csak gyűlt-gyűlt a pont és egy mikrohullámú sütő már kijönne belőle de csak akkor ha közösen össze tudnánk dobni a pontokat! :D

2011. máj. 13. 13:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Írtam az ügyfélszolgálatnak és ezt a választ kaptam!

(hátha segít majd valakinek)

Természetesen van lehetőség SMART Pontok átadására egyik SMART kártyáról a másikra. Az ilyen tranzakciókat a telefonos ügyfélszolgálatunkon valamint SMART Pont Centrumaink egyikében (Duna Plaza, Campona, Alba Plaza, Miskolc Plaza, Szeged Plaza, Pécs Plaza, Debrecen Plaza) található személyes ügyfélszolgálatainkon is el tudják végezni.

A SMART pontok egyesítése csak az érintett vásárlók jelenlétében, vagy érvényes meghatalmazással történhet. A kártyaelfogadó hely dolgozója kérheti a vásárlók személyazonosságának igazolását.

Ha átszeretne transzferálni a pontokat, akkor a pontos azonosítás és adatvédelmi szabályok miatt szükségünk van mindkét kártya tulajdonosainak személyes adataira, ezért kérjük, juttassa el hozzánk születési dátumot, pontos lakcímet (címváltozásnál a régi és új együttesen) és édesanyja leánykori nevét! Illetve a kártyaszámot amelyikről, s azt a kártyaszámot amelyikre szeretné a pontokat átvezetni. A pontok 3 nap múlva megjelennek az egyenlegen.

További sikeres pontgyűjtést kívánunk!

2011. máj. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!