Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindjárt iskola. Félek!...

Mindjárt iskola. Félek! Nincsenek barátaim!?

Figyelt kérdés

Mindjárt itt az iskola..egy picit félek. Nekem nincsenek barátnőim:/ Volt 3 az egyik ellopta a tolltartómat de amúgy is mindig olyan flegma volt velem és mindig irigykedet.

A másik kettő: egyik nap mentem iskolába és ők még nem voltak ott...és én addig beszélgetem egy másik osztálytársammal. Aztán megérkezett az egyik le tette a táskáját és kiment . Hát mondom ennek meg mi a baja? És aztán jött a másik is :D Egybe karoltak és csak fel emelt fejjel el mentek:/ Én nagyon szomorú voltam mert legjobb barátom volt az egyik aki elsőnek érkezett meg a suliba,aki utoljára érkezett meg az meg rokon volt távoli. És nagyon megváltoztak fiuztak,rosszak voltak,és nagynősködtek.

Most megyek 8-ba. Van egy barátnőm akivel még jóba vagyunk:)) Ő is az unoka tesóm de távoli.De akkor sem jó igy...az osztályba senkit sem érdeklem :( Mindegyik nagyon gonosz és maguknak való! Mit tegyek? Egyedül érzem majd magam :(((

2017. aug. 15. 23:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy nem vagy olyanok társaságára kényszerítve, akik meglopnak, meg rosszak, meg nagynősködnek. Az ilyenekkel ne foglalkozz.

Keresd azok társaságát, akiknek az értékrendje hasonlít a tiedhez akkor is, ha másik osztályba járnak. A barátság olyan, mint a szerelem: csak úgy jön, nem lehet kikényszeríteni. Ne beszéld be magadnak, hogy nem lesznek barátaid, és hogy mindig egyedül érzed majd magad, hiszen most sem vagy egyedül, most is van egy barátnőd. Nagy kincs, becsüld meg. Másnak egy sincs.

2017. aug. 16. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!