Ha a holdon álló ürhajós egy kis tárgyat, mondjuk egy tollat leejt, akkor mi történik azzal a tárggyal?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 16:34
1/18 anonim válasza:
Le fog esni, becsapódik a talajra. Nem láttad a közvetítéseken hogy a por sem száll hanem felcsapódás után leesik hisz nincs semmi gáz ami akadályozná a leesést.
2/18 A kérdező kommentje:
én is ugyanezt a választ adtak volna, hogy még csak fel sem porzik a holdfelszin, mert nincs jelentös légkör, amiben keveredjen a por.ettől függetlenül ha nem látnák a válaszodat a soron következök, kb a válaszadók fele azt mondaná, hogy lebegni fog a toll.persze, ha utána kérdeznéd, hogy akkor az ürhajos miért nem lebeg, akkor max rávágnák, hogy de az is lebeg, viszont amikor a holdon valo sétálás okát kérdeznéd totális failra jutna a válaszadó!
2010. máj. 24. 16:42
3/18 anonim válasza:
A holdon is van gravitáció, csak töredéke a földinek. Épp ezért nem lebegnek a tárgyak, csak lassabban esnek.
4/18 A kérdező kommentje:
pontositsunk: kisebb gyorsulással esnek, vagy kisebb sebességgel csapodnak be ugyannakora magasságbol valo ejtéskor, mint a földön.
2010. máj. 24. 16:47
5/18 A kérdező kommentje:
tomcat ezzel a kérdéssel járatta le a bme-seket (meg az elte társtudomány karát, mondjuk öket nem nehéz).direkt olyanokat kérdezett meg akik csak lézengtek az egyetemen, és a sok rossz válasz után levonta a következtetést, hogy a bme-sek hülyék! sztem ha az elöadókból kiözönlöket kérdezi nem ez jött volna le.
2010. máj. 24. 16:49
6/18 anonim válasza:
Leesik. Én nem vagy se BMÉs, se SZTE-s, hogy azt mondjam, lebeg vagy elszáll.
8/18 A kérdező kommentje:
bme-n csak a lézengő link emberek mondanák, meg a gtk-sok.
2010. máj. 24. 17:48
10/18 A kérdező kommentje:
hát nem.
2010. máj. 25. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!