Mit gondoltok erről? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek megérné slimeokat árulni?
Ti esetleg vennétek belőle ha lehetne?
(a negatív válaszokat hanyagoljátok kérlek, köszi)
2017. aug. 8. 17:45
1/5 anonim válasza:
Első kérdésem: mi a tököm az a slime, amit árulni akarsz?
Második: miért vennék valamit, amiről nem tudom, mi az?
Harmadik: akármi legyen is az, más nem árulja? Mert ha igen, miért vennék tőled? Már persze ha tudnám, mi az, és érdekelne is.
2/5 anonim válasza:
Mindig van olyan fetish-es aki szeretik birizgálni, nyomogatni és hallgatni a locsogó hangját, de szerintem lejárt lemez, inkább fidget spinner.
3/5 A kérdező kommentje:
(az 1. válaszolónak) ha fingod sincs hogy mi az akkor ne válaszolj... és a jófogáson megnéztem, és ott csak 1 valaki árulja... nem mellesleg nézd meg youtube-on
2017. aug. 8. 18:35
4/5 anonim válasza:
Öcsi, a véleményemet kérdezted, én meg elmondtam.
5/5 A kérdező kommentje:
de ha nem tudod mi az legalább nézz utána és azután írj véleményt, mert így ennek semmi értelme :"D
2017. aug. 8. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!