Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Angol szavak tanulasa/angolul...

Angol szavak tanulasa/angolul gondolkodas?

Figyelt kérdés

Valoszinuleg ez egy nagyon fogyatekos kerdes lesz a reszemrol, de en nem ertem:D

Szoval ugye az anyanyelvem magyar, de szeretnek megtanulni angolul gondolkodni es szavakat tanulni mert a szokincsem meg nem az igazi.

Szoval a kerdesem az lenne, hogy meglehet e tanulni az angol szavakat ugy, hogy nem forditom at magyarra hanem csak angolul tudom vagy kenytelen vagyok leforditani a szavakat es ugy megtanulni mivel ugye az anyanyelvem magyar?

Koszi elore is.

2017. júl. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy meg lehet. Csak középfokúm van angolból, de néha még így is angolul gondolok egy-két dolgot, főleg ha angolban van olyan kifejezés, ami közvetlenebbül leírja, amire gondolok épp.
2017. júl. 28. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi, de ezt, hogy lehet megoldani?:D

Siman nem forditod le a szavakat magadban csak probalod angolul megerteni vagy egynyelvu szotarat hasznalsz?:D

2017. júl. 28. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézzél sok filmet, olvassál sokat. Közvetlenül fogod megérteni fordítás nélkül, és a bő szókincs egyszercsak átcsap aktívba, és használni is fogod őket. Csak a ráfordított idő kérdése. A gondolataidat is át tudod terelni angolra, ebből persze időről időre ki fogsz lépni, de még az a többször pár perc is számít.
2017. júl. 28. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!:)
2017. júl. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!