Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A steamhelper tud segíteni,...

A steamhelper tud segíteni, vagy hagyjam? Többi lent!

Figyelt kérdés

Az történt hogy a telefonomról átraktam a tabletemre a steam guardot mert a telefonommal mindig történik valami (leejtem, leesik az asztalomról stb) ezután a telefonom tönkre is ment jól tettem hogy átraktam a guadot, ezután nyomtam egy gyári vissza állítást a tableten és elfelejtetttem a hogy azon van a guard ezért a nem tudtam belépni utána a telószámomra küldtek egy kódot de nekem le lett tiltva a számom mert volt hogy bekellett aktiválni hogy ne titlsák le és csak nekem van telekomos számom a szolgáltatóhoz meg azért nem mentünk be mert mindig közbejött valami és a helyreállító kódom meg nincs meg azt a telómra írtam le és azóta másr újratettem a telót úgyhogy SE telószámom, SE helyreállítókódom, se semmim.

Írtam a steam supportnak.. ők tudnak segíteni vagy hagyjam?

(Bocsi az összeszedetlenségért meg a hibákért de nagyon szomorú vagyok mert 50-75 ezernyi játék, skin van az accon)

2017. júl. 23. 16:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!