Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ne pisiljem le a gatyamat...

Hogy ne pisiljem le a gatyamat allandoan?

Figyelt kérdés
Lany vagyok es egyszeruen nem tudok celozni es mar rettegek nyilvanos wcre menni, mert mindig lehugyozott gatyaval jovok ki... de tenyleg, mit csinalok rosszul? :DDDD mert mostmar megcsak nem is vicces, hanem krva idegesito.... jogazzak pisi elott vagy mi? ti hogy tudtok celozni? Nekem mindig oldalra huz :D Aki azt hiszi hogy ez nem fontos kerdes az teved :D
2010. máj. 22. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

14:55

LooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooL

amugy hány éves vagy?(kérdőtől kérdem...)

2010. máj. 23. 10:26
 12/19 anonim válasza:

gatya = nadrág

alsógatya = pl boxer, fecske...

2010. máj. 24. 15:30
 13/19 anonim válasza:
mellesleg ha senki nem ül rá nyilvános wc-re akkor nem koszos, logika, előző voltam (énse ülök rá)
2010. máj. 24. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt fel akartam tenni, mint kérdést.
2010. máj. 24. 15:42
 15/19 anonim válasza:
Esetleg guggolj fel a deszkára, és akkor olyan lesz, mint az erdő alján, csak nincs bokor!:D:D
2010. máj. 24. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:

A beszólogatóknak: ha egy lány / nő kicsit is igényes és normális, nem ül rá nyilvános wc-re, max papírral, az meg ugye nem mindenhol van. És ez nem kényesség kérdése.

16/L

2010. máj. 24. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:
szerencse, hogy fiú vagyok :D
2010. máj. 24. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Először húzd le a nadrágod. :)
2010. máj. 24. 20:58
 19/19 anonim válasza:
Valószínűleg kopasz a puncid. Vannak csajok, akik emiatt az idegesítő félrehordási jelenség miatt hagyják meg a szőrt, mert akkor azon csorog le, aztán törlés és no gyatyatrutya.
2010. máj. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!