Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ne pisiljem le a gatyamat...

Hogy ne pisiljem le a gatyamat allandoan?

Figyelt kérdés
Lany vagyok es egyszeruen nem tudok celozni es mar rettegek nyilvanos wcre menni, mert mindig lehugyozott gatyaval jovok ki... de tenyleg, mit csinalok rosszul? :DDDD mert mostmar megcsak nem is vicces, hanem krva idegesito.... jogazzak pisi elott vagy mi? ti hogy tudtok celozni? Nekem mindig oldalra huz :D Aki azt hiszi hogy ez nem fontos kerdes az teved :D
2010. máj. 22. 12:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg ráülhetnél a vécére picikém...Erre még nem gondoltál?Amúgy milyen nyilvános vécé?!Piszoár?
2010. máj. 22. 12:20
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem kéne ilyen kényesnek lenni...
2010. máj. 22. 12:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Ti hülyék vagytok, gondolom ti ráültök a nyílvános wc-re, hogy aztán kitudja hány fertözéssel együtt menjetek haza. Ugye?
2010. máj. 22. 12:23
 4/19 anonim ***** válasza:
xDDD:Degyszer láttam valami oldalon egy szerkenytyűt amit ha felcsatolsz akkor tudsz állva is pisilnixDpróbálj beszerezni valahonnan egy olyat:D
 5/19 A kérdező kommentje:
Raulni nyilvanos wcre???? Piszoar??? 1. Lany vagyok 2. Hallottal mar a nyilvanos wc-n elkaphato betegsegekrol? De azert koszi a hasznos hozzaszolast picikem
 6/19 anonim ***** válasza:

grat ha ti csak úgy ráültök a wcre

amúgy én azt csinálom h letakarom körbe a wc-t csomó wc papírral és úgy ülök rá :D

2010. máj. 22. 12:25
 7/19 anonim ***** válasza:
2010. máj. 22. 12:26
 8/19 anonim ***** válasza:
Én a papíros megoldást választom. A múltkor a vonaton még volt is direkt ilyen ülőkére helyezhető papír. (Bár szerintem sok utas azt hitte, hogy az papír kéztörlő)
2010. máj. 22. 12:43
 9/19 anonim ***** válasza:
fuckyeah gyanús :D
2010. máj. 22. 14:55
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez igen!Basszátok meg,nekem is vannak elég hülye kérdéseim,de ilyenek...na szóval

Ghrhööhghrhööh:

A lányok ülve szoktak pisilni,de ha állva baszakszanak vele,hát jó hogy lehugyozzák a ruhájukat,mellesleg azt hittem, a lányok bugyit hordanak:D.Rég röhögtem ilyen jót XD!

Ó és néha írhatnál ékezetet is:D(ezt nem sértésnek szántam:P)

2010. máj. 22. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!