Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is beteg vagyok?

Szerintetek is beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy egy 13 éves lány vagyok 155cm és 60kg(kb) és a tesóm meg a 2 legjobbarátnőm tiszta soványák.Mindig mikor nálunk vannak akkor táncolnak(haspólóban) és mindig hívnak engem is hogy táncoljak.De most komolyan én haspólóban?

Szóval az egyik barátnőm szerint nem vagyok normális mert elkezdtem tornázni meg nem eszek szinte semmit meg néha hánytatom magam de akkor hányingerem van olyankor és kb csak 4×-5× fordult elő(nem vagyok bulémiás)Hogy ne szeretnék én is sovány lenni mikor ők a szemem előtt illegetik a 40-45 kg-at?

2017. júl. 19. 11:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez elég baj, de ne hallgass rájuk!

Rámehet az egészséged.

Ilyen idős korban még tényleg nem szabad fogyókúrázni, de neked nem is kell.

Ajánlom viszont a testedzést: ilyenkor még minden gyakorlat duplán számít. Később majd vért kell izzadnod ugyanezért a hatásért.

2017. júl. 20. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyugi kislány Te nem vagy kövér sem beteg! Az osztálytársak azok akikkel baj van, nem normális, hogy 40-45 kilógramm a súlyuk 13 évesen, túl kevés. A helyedben megpróbálnám a hastáncot, nem azért, hogy fogyjak hanem azért, hogy kecsesebben tudjak mozogni. Ha ez a mozgás kialakul akkor nézd majd meg kire néznek a pasik amikor (haspólóban van)
2017. nov. 8. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahelyett hogy hánytatod magad mozogj inkább..
2017. nov. 30. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!