Hogyan játszam el hogy beteg vagyok?
Tudom nem lenne szabad meg blablabla..
De, holnap földrajz TZ lesz+ fel kell mondanom az angol-t
(nyelvvizsgára készülök, és ha nem mondom fel nem tudom mi fog történni..), de alig tudtam készülődni, mert anyukám most egy elég súlyos betegségben szenved és segítenem kell neki, így alig tudtam holnapra tanulni.
Anyukámat ha megkérném, nem hiszem hogy megengedné hogy itthon maradjak, így el kéne játszanom a beteget.(Persze így is segítenék neki..) Kérem az olyan hanyagoljátok hogy "így jártál" "ez van" stb.. Köszönöm!
És előtte miért nem tanultál? Volt rá pár heted.
De, esetleg mondd meg anyukádnak hogy reggel hánytál, elrontottad a gyomrod, mindenféle kaját megettél. Azt úgyse fogja leellenőrizni.
Köszi a választ!
Egyébként elfelejtettem odaírni hogy nem úgy értem hogy semennyire se volt időm tanulni. Persze mást is tanultam.
Csak úgy voltam vele hogy a TZ-re majd hétköznap tanulok, csak hát nem így sikerült.. :(
Szerintem próbáld meg mégis elmondani neki őszintén, hogy nem tudtál készülni.
Vagy ha muszáj menned, akkor mondd meg a tanárnak, hogy nem lehetne-e megírni a következő héten, mert nem volt szabadidőd emiatt.
Vagy elmondod a ugyanezt, de azzal kiegészítve, hogy megpróbálnád most, és ha rossz lesz akkor engedje meg a javítást.
Esetleg irathatsz "igazolást" anyukáddal, amiben leírja, hogy xy betegsége miatt folyamatos segítségre/ápolásra szorult az elmúlt napokban.
Köszi!
Majd inkább azt mondom akkor a dokinál hogy nagyon fájt a fejem, rosszul voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!