Szerintetek is beteg vagyok?
Az a helyzet,hogy egy 13 éves lány vagyok 155cm és 60kg(kb) és a tesóm meg a 2 legjobbarátnőm tiszta soványák.Mindig mikor nálunk vannak akkor táncolnak(haspólóban) és mindig hívnak engem is hogy táncoljak.De most komolyan én haspólóban?
Szóval az egyik barátnőm szerint nem vagyok normális mert elkezdtem tornázni meg nem eszek szinte semmit meg néha hánytatom magam de akkor hányingerem van olyankor és kb csak 4×-5× fordult elő(nem vagyok bulémiás)Hogy ne szeretnék én is sovány lenni mikor ők a szemem előtt illegetik a 40-45 kg-at?
Igen, ez betegség. Legjobb lenne orvoshoz menni, különben később bele is halhatsz.
A hánytatást azonnal hagyd abba, ez nagyon veszélyes - a többit beszéld meg az orvossal.
155 cm-rel és 60 kilóval alapból nem kéne akarnod nagyon ennyire fogyni, de a fenti módszerek meg pláne nem okésak, emellett 13 évesen fogyókúráznod se kéne, pláne 60 kilóval. És baromira nem kéne akarnod 40-45 kilónak se lenned.
Szóval jah, te is testképzavaros vagy önértékelési problémákkal, és kezdeti anorexia és bulímia tünetei.
És a szépség nem feltétlenül a kilókon múlik... az a gondolat meg, hogy minél soványabb valaki, annál jobb, az tiszta hülyeség. Amit csinálsz az meg nagyon nem oké, meg ahogy gondolsz ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!