Ha már egyszer kamut kérdez valaki vagy kamut válaszol, akkor miért nem figyel arra, hogy jól csinálja?
A legnagyobb buktató, mikor "külföldön élek" és a szöveg tele van a magyar ékezetes betűkkel.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy viszi magával a klavit?!
Ez a "külföldön élek" azért szerintem nem mindig kamu,mert mikor a bátyám kiköltözött Olaszországba,vitte magával az egész gépet,a billentyűzettel együtt.
Egyébként meg aki kamu kérdést tesz fel,az unatkozik,és nem figyel ilyenekre.
Te mekkora egy bunkó vagy...Úr Isten. Én is külföldön élek, nincs is magyar billentyűzetem, na meg varázsló sem vagyok. Mégis, hogyan csinálom? Kedves okos barátom, bemész a control panelbe, ott a region and language-be és ott van olyan, hogy Keyboards and Languages. Na ott be tudod állítani a magyar nyelvet. Sőt több fajta is van.
Jajj még most is kell röhögjek amikor olvasom, hogy "Azt meg ne mondja nekem senki, hogy viszi magával a klavit".
"Azt meg ne mondja nekem senki, hogy viszi magával a klavit?!"
Jézusom....
Miért ne vigye?Ha kiköltözik,akkor viszi magával a szg-t,vagy nem.Ha én kiköltöznék,vinném,nem vennék még ezt is.
Te sem vagy valami Einstein...
Miért nem vinném a klavi magammal? Csak foglalná a helyet.
Magyarországon os fillérekért lehet már vanni, külföldön meg pláne.
Én spec angliában élek, és bizony magammal hoztam a laptopomat..
*Orwella*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!