14 éves fiú vagyok. Egyszer kipróbáltam a cigit az már több min 1 éve volt. Azóta már cigizek ( több mint 1 éve ). Abba akarom már hagyni de nem tudom min csináljak? Naponta 10 szálat szívok nagyából!
Először is hadd gratuláljak. Tudom, hogy a szemrehányás nem sokat segít, de erre már nem tudok mást mondani.
Szüleid tudják amúgy? (Oké, tudom hogy általában nem szokták, de hallottam már ellenpéldáról is.) Ha igen, ők segíthetnek a leszokásban. A lényeg, hogy ne egyből akard letenni, mert akkor tuti nem fog összejönni. Ha erőset szívsz, kezdetnek áttérhetnél egy gyengébbre, utána a szálak számát kell csökkenteni fokozatosan. Egyik nap mondjuk elpippantasz kilencet, aztán nyolcat, tartod egy darabig, aztán már csak hét, stb. Sok sikert, ha nem kamu a kérdés!
Aszüleim tudják!
Próbálnak segiteni, de nem megy, volt amikor egy nap 7 szítam alig bírtam ki aznap , másnap 14 szálat szívtam el úgy birtam csak ki. Amugy amikor cigizek elég erőseket szívok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!