Az Anubisz Házának Rejtélyei-ben hogy csinálták meg hogy magyarul beszélnek benne? Tudnak akkor magyarul vagy mi?
Figyelt kérdés
#lkklkl
2017. júl. 5. 13:03
21/32 A kérdező kommentje:
De dobozon találtaki egy ember hogy vok és azóta mondjuk ezeket és eyébként írtam Nathalia Romsnak mert van facebookja magyarul írtam neki vissza írt magyarul utána meg angolul cheteltünk
2017. júl. 8. 10:52
23/32 A kérdező kommentje:
De hogy nem a bizonyítványom teljesen 5-ös lett kaptam kupát érmét oklevelet és könyvet is
2017. júl. 8. 14:42
24/32 anonim válasza:
Ez a mondatod is hemzseg a hibáktól.
25/32 A kérdező kommentje:
Hát nem
2017. júl. 8. 16:14
26/32 anonim válasza:
Dehogynem! A bizonyítványom teljesen ötös lett. Kaptam kupát, érmét, oklevelet és könyvet is.
Az Anubisz házának rejtélyeiben így írandó.
Natalia Norah Ramos Cohen biztosan nem tud magyarul.
A forgatási helyszín Liverpool. A másik értelmes kérdésedben lévő épület itt lehet. Nem láttam a sorozatot, nem is érdekel. De ha nem díszletben forgatták, akkor itt bérelhettek ki egy épületet. Tehát ha arra vagy kíváncsi, hol készültek a felvételek, akkor megkaptad most a választ. És csillapodj végre le!
27/32 A kérdező kommentje:
Diksé
2017. júl. 9. 14:09
29/32 A kérdező kommentje:
Cigányszó ha nem tudnád
2017. júl. 9. 17:19
30/32 anonim válasza:
40 éve abból élek, hogy tudok magyarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!