Az Anubisz Házának Rejtélyei-ben hogy csinálták meg hogy magyarul beszélnek benne? Tudnak akkor magyarul vagy mi?
Figyelt kérdés
#lkklkl
2017. júl. 5. 13:03
11/32 A kérdező kommentje:
Oké de akkor tudnak magyarul beszélni vagy forditó segítségével?
2017. júl. 5. 15:11
12/32 anonim válasza:
Nem tudnak magyarul, csak azt a pár mondatot betanulták. De ezt te is tudtad mert te is olvastad és itt is leírták neked és még meg is erősítették. Nem tudom mennyire rossz a felfogásod, de nem fogja senki harmadjára-negyedjére is elmondani ugyanazt.
13/32 A kérdező kommentje:
Akkor tudnak magyarul egy kicsit éjjen
2017. júl. 5. 15:33
14/32 anonim válasza:
éjjen? Az mi az ördög?
Kérlek, légyolyan jó, írd meg a korodat. A szellemi szinted olyan háromévesé.
15/32 A kérdező kommentje:
14 vok és nem akartam írni aszt hogy éjjen
2017. júl. 6. 15:14
17/32 A kérdező kommentje:
Jólvanna nálunk Dobozon van olyan szó hogy vok
2017. júl. 6. 20:29
18/32 anonim válasza:
Nem, nincs olyan szó.
Tegyünk egy próbát.
Fonetikusan leírok egy mondatot. Próbáld meg kimondani!
Seksemül hurtiloksz feodule isz burni.
Sikerül? Szerintem igen. Akkor te most tudsz ezen a nyelven?
19/32 A kérdező kommentje:
Nálunkmindenki aszt mondja hogy vok
2017. júl. 7. 07:35
20/32 anonim válasza:
Attól még nem létezik sem aszt, sem vok szó.
14 éves vagy kor szerint, de amiket kérdezel, azok nagyon debil dolgok. Nem csak ebben a témakörben.
Tudod, ez egy filmsorozat, amit megírtak, megrendeztek és színészek eljátszanak. Azért hívják őket színésznek, mert csak színlelik, hogy ők azok, amit játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!