Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék elmenni otthonról,...

Szeretnék elmenni otthonról, hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Tehát, a sztori annyi lenne, hogy a szüleim elváltak, már jó néhány éve, én pedig anyámmal maradtam a testvéreimmel együtt. Anyám hihetetlenül feszült, a napi stresszet pedig rajtunk, különösen rajtam veri le. Így volt ez már egésze 11 - 12 éves korom óta. Teljesen kikészített, kamasz éveimet rendszeresen végigsírtam, kivoltm, pánikrohamaim voltak. Mostanra telt be a pohár, úgy érzem nem vagyok képes ezt tovább csinálni. 18 vagyok, már leérettségiztem és most egyszerűen el akarok menni. Már nem birom tovább a mindennapos ordítozást, a minden-az-én-hibám mentalitást és egyebeket. Úy érzem részemről mindent megtettem, amit csak lehetett. fiú létemre főzök, bármilyen háztartási eszközzel megbírkozom, gyakorlatilag én vezetem a háztatrtást, éjjel - nappal azt lesem, hogy hol tudnék segíteni neki és a családnak, de soha nem fog megváltozni. El akarok menni, de nem tudom ,hogy hogyan tegyem. Egy minimális kezdőtőkém van (kb. 200000 forint), ebből szeretnék minél messzebre eljutni. Angolul anyanyelvi szinten beszélek, ez nem lehet akadály, a munkát bírom ( egészen kicsi koromtól kezdve minden nyaramat végig dolgoztam, van tapasztalatom a munka világában), de persze tudom, hogy ez egy nehéz döntés és nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki. Úgy gondolom, hogy albérletbe mennék, lakótársakkal, de hogyan fogok olyan munkát szerezni csak érettségivel, amiből megélhetek? És mi lesz, ha kirúgnak és nem lesz pénzem? Vissza biztosan nem jöhetek, de nem tudom mit tennék egy ilyen helyzetben. Valakinek van ötlete, esetleg tapasztalata?

2017. jún. 23. 18:30
 1/2 anonim válasza:

És ha pl. elkezdnél egy OKJ-t levelezőn amivel később jobban eltudsz helyezkedni, addig pedig diákmunkában dolgoznál? Nem nagy pénz így előre ki kell ezt gondolnod mire lesz elég!

De szerintem érdemes lenne még valamit tanulnod amellett hogy dolgozol.

2017. jún. 23. 18:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is el akarok menni ittholról már, nekem érettségim sincs, csak egy eladó szakmám..

De nem tudom hogyan kezdjek hozzá..

2017. jún. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!