Nem félsz elmenni otthonról a továbbtanulás miatt?
köszönöm a válaszokat,
szerelmes nem szeretnék lenni, mivel van egy lassan 2 éve tartó kapcsolatom, és őt is itthon kell hagynom...
én egy kisebb városba költözöm a jelenlegi lakóhelyemnél, ezért nem dob fel a gondolat, hogy pörgősebb lesz, sőt, ellenkezőleg. ezt a kettősséget én is átérzem, néha mennék, néha pedig maradnék:)
Ha ennyire félsz, és ennyi minden köt a városodhoz, akkor miért jelöltél annyira messzi iskolát?
Én amúgy nem félek elmenni, pestről költözök szegedre, és már nagyon várom, mert itt már nem érzem jól magam.
utolsónak: két iskolát jelöltem meg, amibe szerettem volna menni, oda nem vettek fel. ez a távolabbi. Mo-on csak ez a két suli indítja azt a szakot, ami engem érdekel.
3.nak: irigyellek, hogy ilyen bevállalós vagy/voltál:)
Én alig várom, hogy új helyre menjek, teljesen új emberekkel ismerkedjek meg, engem is inkább vonz, szerintem olyan izgalmas, felfedezni egy teljesen új környéket:D
Én 1500 km-re kívánok elköltözni :)
18/L
(még egy évem van a gimiből)
Én is félek, pont úgy vagyok vele, mint te....
még a legtávolabbi iskolám is 5 percre volt otthonról, úgyhogy nekem is egy dilemma ez....
De remélem boldogulunk... ne aggódj, nem csak te vagy így ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!