Hogyan képzelitek el magatokat a varázsvilágban?
Roxfortos diákként melyik házba tartoznátok, mi lenne a kedvenc tantárgyatok? Kviddicseznétek vagy sem? Mennyire lennétek jó tanulók? Felnőttként mi lenne a foglalkozásotok?
Én annyiban vagyok biztos, hogy hollóhátas lennék, na meg hogy a bájitaltant imádnám, és megszegném az összes szabályt :D ja és jól tanulnék, hogy auror lehessek <3
kort és nemet írjatok légyszi!
A Pottermore-os teszt szerint Mardekáros vagyok, úgyhogy valószínűleg oda kerülnék. Kedvenc tantárgy valószínűleg SVK és bűbájtan, utálnám a mágiatörténetet(mert unalmas) és a jóslástant (csak azért mert olyan sokat kell lépcsőzni a teremig), és béna lennék bájitaltanból. Ha a barátaimnak sikerül rávennie a lusta hátsómat, hogy megpróbálkozzak jelentkezni a kviddicscsapatba, akkor az őrzői pozícióval próbálkoznék meg, de nem biztos, hogy bekerülnék. Jegyek alapján viszonylag jó tanuló lennék, de nagyon szét lennék esve, és minden beadandót az utolsó pillanatban csinálnék meg, aminek köszönhetően lehet, hogy nem készülök egy másik aznapi órára, így puskáznék, bár valószínűleg nem buknék le. Fogalmam sincs, hogy mi leszek, ha nagy leszek, valószínűleg ez is olyan utolsó-pillanatban-döntés lenne a számomra, és vagy roxforti tanár (SVK vagy bűbájtan), vagy író lennék (mondjuk a kettő nem zárja ki egymást) a végén.
A szerencsémet ismerve az én hálókörletemben élő másik négy diák közül az egyik tuti valami elviselhetetlen csitri lenne, úgyhogy elképzelhető, hogy kapnék néhány... legutóbb angolul olvastam a könyveket, úgyhogy nem tudom mire fordították a detention-t... tanteremfogság? Büntetés? Na mindegy, szóval valószínűleg kifényezhetném egy párszor a serlegeket a trófeateremben Frics társaságában, mert párszor véletlenül elsütöttem volna egy-két rontást a fent említett elviselhetetlen csitri irányába.
Félek a sötétben, de valószínűleg belopóznék egy párszor a titlott rengetegbe a barátaimmal egy felelsz vagy mersz keretében, illetve személyes küldetésnek venném, hogy megtaláljak minél több titkos járatot a festmények mögött, hogy rövidebb legyen az utam az órákra. Nem egyszer csikizném meg a körtét az alagsori festményen, hogy kérjek egy kis kaját a házimanóktól.
Hűha, egy kicsit beleéltem magam :D 16/L
#2. Ugyenez nekem is.Vagy:
Mardekár, bájitaltan, auror
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!