Szerintetek milyen lesz a világ 3016 ban? Hogy képzelitek el s világot 1000 év mulván?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 02:05
1/3 anonim válasza:
Hát gondolj csak bele, 1000 évvel ezelőtt István király élt. Azóta nézz végig a történelmi, politikai és a külső változásokon. Nincs király, mindenkindk nagyobb a hatalma, rengeteg hatalmas technikai találmány van, az élelmiszeripar is hatalmasat fejlődött(gondolj csak arra hogy István korában nem volt pl kóla) és még sorolhatnám a végtelenségig. Akor szerintem3016 ban megjelenik majd az iPhone 2000, mert 2050 re az iPhone72-t jósolták. Lehet hogy ezer év múlva kipusztul az emberiség is. Vagy robotok leszünk. És az is kétséges hogy Magyarország megmarad. Idefigyelj, én azt mondom, hogy most van a legjobb világ, régen túl régi volt, a jövőben meg majd túlfejlődik. A pénzzel is fog egykét dolog történni, lehet hogy egymilliárd forint lesz a semmi. Senki sem tudja megmondani mi lesz 1000év múlva
2/3 anonim válasza:
Kevés ember lesz a Földön, ha még egyáltalán lesz, mert vagy háborúban vagy valami brutális vírusban kipusztulunk az tény.
2050re elérjük a 15 milliárdos darabszámot, vagyis tény, hogy a Föld ennél több embert nem tud eltartani. Ebből kiindulva rengetegen fognak éhezni, majd lázadoznak, polgárháború, stb. Valaki meg fognak halni, és az több mint való a szegény elnyomott és kizsákmányolt réteg lesz.
Ferde szemű testvéreink is meg fognak indulni, csak idő kérdése, és el fogják lepni a bolygó minden részét.
Bolygószennyezésről és a természeti kincsek kifogyásáról nem is beszéltem...30-40 év és azok is elfogynak.
3/3 A kérdező kommentje:
iPhone 72 iPhone 2000 na kivi lennék rá hogy néz ki nekem iPhone 5c m van s ezt tartom jónak már a 6s túlságosan modern. Na mindegy úgyse érjük meg.
2016. jan. 3. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!