Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én nézegetem ezt az...

Csak én nézegetem ezt az oldalt azért hogy sírva röhöghessek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
én kizárólag ezért járok fel ide :D bár néha nem nevetek hanem megbotránkozok a fiatalságon és a felnőttebb korosztályokon is -,-"
2010. máj. 17. 23:52
 22/25 anonim válasza:
Én is gondoltam felteszem ezt a kérdést mert szintén csak azért nézegetem az oldalt h jót röhögjek. De mostanában egy kicsit visszaesett a színvonal, nem adnak elégé vicces válaszokat. Néha még az abszolút hűje kérdéseketis megpróbálják komolyan megválaszolni. Még a terhes vagy is szinte egészen eltűnt.
2010. máj. 17. 23:57
 23/25 anonim ***** válasza:
nem lehet mindig csapatni :D
2010. máj. 18. 00:25
 24/25 anonim ***** válasza:
Én is. :)
2010. máj. 18. 09:20
 25/25 anonim válasza:

22:04-es vagyok

Volt egyszer pingvines is...meg pandás is:D

A pingvines szitu az volt, hogy egy csaj felrakott egy képet, egy plüss maci volt és rá volt ragasztva egy karton pingvin...és hát a száján és lentebb ki volt lyukasztva illetve egy-két helyen foltos is volt...O.o :D

És a barátnője megtalálta...és kérdezte, hogy szerintünk ez nem perverz-e?:D

A másik meg az volt, hogy egy srác vett ajándékba a barátnőjének egy plüss pandát..., de annyira megtetszett neki, mert felizgul a pandákra...XD

És megtartotta magának a plüsst...biztos azóta is arra veri...xD

2010. máj. 18. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!