Valaki kipróbálta már a próbavásárló állást? Perfect Shoppingot nézegetem?
Én próbavásárló vagyok, nem tacskó, ahogy az első írta, hanem egy kétgyermekes 36 éves anyuka, és nem az apehnek dolgozom. Ők az adóellenőrök, és teljesen mást csinálnak. A mi munkánk arról szól, hogy adott szituációs helyzetben hogyan viselkedik az eladó, milyen marketing eszközöket használ reklámozásra, és hasonlók.
És még annyit, hogy ez nem főállás.
Gratulálok az első okossághoz!
Írnál róla bővebben?
Szeretném kipróbálni majd!
Köszi
Én a Perfect Shoppingnál vagyok próbavásárló, nem tudom miket szeretnél tudni, a web oldalunok www.perfectshopping.hu sok hasznos infó fent van.
Első lépésként regisztrálni kell hozzájuk, amihez szükség van egy fényképes önéletrajzra, majd kapsz egy jelszót a belépéshez (erre egy kicsit várni kell, de ha írsz nekik hamarabb elküldik).
Majd a jelszóval, ha belépsz látod az akkori feladatkiírásokat, amikre tudsz jelentkezni, majd ha téged választanak akkor a koordinátor felhív telefonon mindent megbeszéltek, szituációt, üzletet stb, majd elmész próbavásárolni. Ha végeztél az interneten kitöltesz egy adatlapot, majd ezt követően ezt átnézik és a munkád minősége alapján kaphatod az alapbért vagy 120 illetve 150 %-os kifizetést. Én eddig mindig 150 %-ot kaptam.
Változó a tesztvásárlások díjazása, szerintem a szituáció nehézségétől és típusától függ.
Eddig nem volt semmi problémám a céggel, mindig kifizettek, rugalmasak az idő tekintetében, hétvégén is lehet általában menni próbavásárolni, telefonon akkor is el lehet őket érni.
Szerintem próbáld ki magad!
utolsó válaszolót kérdezném:
és mégis kb. mennyit szoktál kapni egy próbavásárlás után?
Mert az oké, hogy mindig más, meg ez a százalékos dologtól is függ, de mégis mire lehet számítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!