Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki kipróbálta már a...

Valaki kipróbálta már a próbavásárló állást? Perfect Shoppingot nézegetem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
A próbavásárló az a tizenhat-tizenhét éves kiscsákó, akit az apehosok küldenek el a trafikhoz, hogy adnak-e neki cigit?
2010. aug. 3. 15:50
 2/13 A kérdező kommentje:
NEM!!!
2010. aug. 4. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Én próbavásárló vagyok, nem tacskó, ahogy az első írta, hanem egy kétgyermekes 36 éves anyuka, és nem az apehnek dolgozom. Ők az adóellenőrök, és teljesen mást csinálnak. A mi munkánk arról szól, hogy adott szituációs helyzetben hogyan viselkedik az eladó, milyen marketing eszközöket használ reklámozásra, és hasonlók.

És még annyit, hogy ez nem főállás.

Gratulálok az első okossághoz!

2010. dec. 19. 14:54
 4/13 A kérdező kommentje:

Írnál róla bővebben?

Szeretném kipróbálni majd!

Köszi

2010. dec. 20. 18:28
 5/13 anonim válasza:
100%

Én a Perfect Shoppingnál vagyok próbavásárló, nem tudom miket szeretnél tudni, a web oldalunok www.perfectshopping.hu sok hasznos infó fent van.

Első lépésként regisztrálni kell hozzájuk, amihez szükség van egy fényképes önéletrajzra, majd kapsz egy jelszót a belépéshez (erre egy kicsit várni kell, de ha írsz nekik hamarabb elküldik).

Majd a jelszóval, ha belépsz látod az akkori feladatkiírásokat, amikre tudsz jelentkezni, majd ha téged választanak akkor a koordinátor felhív telefonon mindent megbeszéltek, szituációt, üzletet stb, majd elmész próbavásárolni. Ha végeztél az interneten kitöltesz egy adatlapot, majd ezt követően ezt átnézik és a munkád minősége alapján kaphatod az alapbért vagy 120 illetve 150 %-os kifizetést. Én eddig mindig 150 %-ot kaptam.

Változó a tesztvásárlások díjazása, szerintem a szituáció nehézségétől és típusától függ.

Eddig nem volt semmi problémám a céggel, mindig kifizettek, rugalmasak az idő tekintetében, hétvégén is lehet általában menni próbavásárolni, telefonon akkor is el lehet őket érni.

Szerintem próbáld ki magad!

2011. jan. 18. 17:01
 6/13 anonim válasza:
100%

utolsó válaszolót kérdezném:

és mégis kb. mennyit szoktál kapni egy próbavásárlás után?

Mert az oké, hogy mindig más, meg ez a százalékos dologtól is függ, de mégis mire lehet számítani?

2011. aug. 30. 16:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a két gyermekes anyuci vagyok, és általában 1500-2500 forintot kaptam egy-egy munkáért! Attól függ, hogy milyen jellegű a munka. A százalékosról én még nem hallottam!
2011. okt. 27. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és volt, hogy egy nap 3 helyre is mentem, ha szorgalmas vagy és van időd, akkor egész kellemes kereset jön össze. Nekem sajnos a két gyerek mellett (még picik) nincs rá elég időm, és az sem árt ha van autó a családban. Gyorsabb :)) Valóban fizetnek, teljesen megbízhatóak!
2011. okt. 27. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne ez a dolog. A kérdésem az lenne, hogy a költségtérítés hogy történik? Tehát, ha mondjuk egy étteremben "próbavásárolsz", akkor a számlát kifizetik? Ez hogy működik?
2011. dec. 28. 12:08
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Szívesen elmennék a munkahelyedre ellenőrizni , hogy végzed a munkád. Miattatok embereket büntetnek meg komoly pénzekkel vagy rúgják ki őket amiatt amit írtok róluk a webes felületen. Etikátlan dolognak tartom mád emberek munkályának az ellenőrzése úgy hogy fogalmad sincs a munkályukról hogy az mit is takar egy adott üzletben vagy benzinkúton. És ezért a 2500 forintért ? Nonszensz. Belegondoltál hány két gyermekes anyukát állítotttak már a szőnyeg szélére miattad? Sok sikert mindenhez!
2016. szept. 28. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!