Aki már kipróbálta, az megmondaná, h mi ez?
Figyelt kérdés
nobrain.dk
Erről a linkről már hallottam, de nem tudom, h mi ez! Nem merek belemenni, mert azt írják, h nem lehet belőle egykönnyen kilépni.
2010. márc. 8. 15:11
1/8 anonim válasza:
Igen, már beléptem. =D
Annyi az egész, hogy egy fütyülős zene alatt 3 idős, homoszexuális férfi szappanozza egymást egy kádban. És amikor ki akarnál lépni, feljön egy kis szöveg, és az OK gombra való kattintás. Csakhogy kb. 100x kéne az OK gombra kattintanod, mire kilép.
Ha kíváncsi vagy: Belépsz, megnézed, utána pedig Enterrel gyorsan végigpörgeted a szövegeket. ^^
2/8 A kérdező kommentje:
Ok köszi!!!! Inkább kihagyom!XD
2010. márc. 8. 15:24
3/8 anonim válasza:
Ha Google Chrome-ot használsz, akkor a 3. felugró ablaknál lehet blokkolni és akkor rögtön ki tudsz lépni.
4/8 A kérdező kommentje:
Ok
2010. márc. 9. 14:10
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vírus! csak vkinek a parasztságából jött létre!
2010. máj. 4. 13:40
7/8 anonim válasza:
ez az igazi : www.killerjo.net :D
8/8 A kérdező kommentje:
Ezt már néztem, úgyhogy bele se megyek! Először mikor néztem, majdnem megállt a szívem! De van egy íjesztőbb, na annál még a hideg, meg a meleg is egyszerre rázott!! Üvöltöttem akkorát!!
2010. máj. 7. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!