Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki kipróbálta már a...

Valaki kipróbálta már a próbavásárló állást? Perfect Shoppingot nézegetem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Ez hülyeség utolsó. És csak hogy tudd, legtöbb esetben maga a tulajdonos, vagyis a kétgyermekes szőnyeg szélén álló anyuka főnöke a megrendelő.

Csináld rendesen a munkád és akkor jutalmat kapsz, nem retorziót.

2016. szept. 30. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
47%
Azt hittem a kétgyermekes szőnyegszélén álló anyuka a megrendelő. Persze,hát ugye a munkáltató a megrendelő az odáig rendben van,lehet nem próbavásárlókkal kellene rendet tartani a munkahelyeken,hanem korrekt bérekkel és empátiával valamint kölcsönös szolidalitással mind a munkavállaló mind a munkáltató részéről. Ha meg ellenőrizni mész ,mint próbavásárló akkor mond meg face to faceba ,hogy figyelj én vagyok az és ellenörzöm a munkád,de amit ti csináltok az egy sunyi,hátulról-melbe dolog. Etikátlannak tartom..ez az én értékrendem,a tiéd teljesen más. Kár erről vitát nyitni. Sok sikert,remélem senkit nem fognak kirúgni vagy megdorgálni miattad. Talán figyelembe kellene venni azt ,hogy ha egy nap 1000 embert kiszolgál valaki és 1 et nem akkor vajon jogosan dorgálják e meg? Akármi miatt elmaradhat az,hogy a te segged fényesrenyalja a melós. Tudod ő is emberből van és hibázhat,hiszen hibázni a legemberibb,mindenkivel előfordul,nem beszélve a mosdóról vagy épp az ebédszünetéről ami sok helyen akkor működik ha nincs vevő. Ez korrekt bánásmód? Kétlem.. Vagy várj,de lehet.. Bár a kollegáim és a kolleganőim robotok,ők mindig 100% ot kapnak. Nekem nem ér ennyit,elég a 10 is . Ha face to faceba leellenőriznek bármikor vállalom,ha hátulról mellbe ahoz nem adom a nevem.. Remélem egyszer megtapasztalod a másik oldalát is a dolognak,majd utána visszatérünk erre a beszélgetésre. Szívesen leülnék veled egy kávéra,hogy ezt kitárgyaljuk,érdekelne a miértje annak,hogy mi visz rá erre téged,mert 1500 forintért,hát ne haragudj de... Adj egy számlaszámot utalok neked annyit amennyit egy hónapban ezzel szakítasz,de tarts egy kis szünetet,annyival kevesebb embert dorgálnak meg addig is. A jutalomról meg annyit,hogy azt felejtsd el. Retorzió az 100% os a jutalom szót pedig sok helyen lenyeli a főnök.. de ugye ebbe próbavásárlóként nehezen látsz bele. Sok sikert!
2016. okt. 3. 09:24
 13/13 anonim válasza:

Maga a mystery shopperkedés nem rossz dolog,jómagam is csináltam,így van tapasztalatom cégek terén. Ezek közül kiemelném a Phantos Shopping-ot. Korrekten minden hónapban kifizetik az embert. Dögivel van munka is.Széles a palettájuk és rugalmasak is tudnak lenni.

ÁKIR Shopping; A bejelntéssel trükközik a cég ( alkalmi munkavállalóként jelentene be). A fizetés? Speciel én 09 hóban dolgoztam nekik,jelenleg 11 hó van és nem utalták el a pénzt többszöri ígéret ellenére sem. Tehát ezzel a céggel mindenki csakis saját felelősségre dolgozzon! A kifizetés kétséges,nm garantált. Bár aki szereti az ingyen munkát... :-)

Checkstone; Náluk is van próbavásárlói munka. Kifizetés negyedévente,vagyis 3 hónapot várni kell a pénzedre,de kifizetnek. Igaz euróban,de fizetnek.

Remélem tudtam segíteni.

2017. nov. 2. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!