Apámék jehovások, és rám akarják eröltetni. Van ehez joguk? (tovább lent)
Figyelt kérdés
szóval anyumák jehova tanui...van 2 bátyjám is, de ők már nem járnak gyülekezetbe, mert elmúltak 18 évesek és nekik már nem kötelező....nekem most van egy barátom (ami el vileg nem lehetne mert hogy nem jehova tanuihoz méltó)...szóval elmondtam anyuméknak hogy van barátom meg hogy nagyon szeretem meg ilyesmi...meg engedték végül is de ha valaki meg látott engem aki oda jár a hyülekezetbe ugy hogy barátommal vagyok egyből futottak apámékhoz hogy láttak engem...ez nem egyszeri eset volt....végül apámék ( akik mellesleg csak nevelőszüleim) azt mondták hogy megfogják tiltani hogy a barátommal legyek...akkor kiakadtam teljesen és meg mondtam nekik hogy engem hagyanak ékén ezzel a szaros vallásal mert nem érdekel és soha többé nem fogok járni erre meg rá vágták hogy még 18 nem vagyok azt kell csinálnom amit ők mondanak tehát járnom kell....ehez van joguk nekik hogy olyat erőltessenek rám amit én nem akarok ?? 15/L2010. máj. 17. 20:27
11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...azóta kicsit változott a helyzet....ugyan ugy eljárok, de most már kicsit nagyobb kedvvel :)amugy nem hiszem, barátomnak nincs internete
2012. jan. 8. 20:01
12/12 anonim válasza:
Járjon az a fejedbe, hogyha igaz, amit ott tanítanak és Jehova tényleg beteljesíti igéreteit, hogy elpusztítja a gonoszokat, akkor tényleg nem szídhatod majd a szülid, hogy ők hagyták, hogy elhagyd Jehovat. Igy gyermekként még vezetnek. Aztán pedig te döntesz és ha eljön Armageddon, akkor te magad viszed az ítélőszék elé. Akkor fog eldőlni, hogy mennyire igazak a Biblia szavai.
Sok kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!