Szerintem ezt a figyelemfelkeltést nem kéne eröltetni. Szerinted se? /lenn/
Figyelt kérdés
Most komolyan.Szerintem nem kéne nagyon magunkra hivni a (ha egyáltalán vannak) földönkivüliek figyelmét.Ha eddig nem jöttek és "látogattak" meg minket akkor nyilván a fajuk fejlettebb a miénknél és ha mégis idejönnének azt nem azért tennék h barátkozhassanak.Mint a mi bolygónknak, úgy a többinek is fogy(hat)nak a készletei.Tehát ha mi elmennénk a holdra,marsra h új forrásokra találjunk úgy mások is elmehetnek h egy számukra új bolygót hóditsanak meg.Például a földet..vagy a holdat.És a "vagy te vagy én" elv alapján elpusztitanák a mi életformánkat.Na, igy menjünk el 20 év múlva a holdra h élhessünk "békében".2010. máj. 1. 13:24
1/2 anonim válasza:
1. Ha léteznek földönkívüliek.
2. Ha annyival fejlettebbek, mint amennyire te gondolod, nincs szükségük ilyesfajta erőforrásokra, készletekre. Képzeld el, ha az USA megszállná Simagöröngyös falut a 2 négyzetméter termőföldért. Nevetséges lenne, nem?
3. Te sose szoktál ismerkedni új emberekkel, haverkodni, stb., mert mi van ha bántani fognak?
2/2 anonim válasza:
ha fejlettebbek,akkor már azt is tudják,hogy a gonoszkodás,önzőség,és agresszió nem sokra vezet,s csak anyagi javak szerzésére használják az emberek..mivel feltehetőleg ők nem olyanok,mint mi,intelligenciájuk magasabb,s nem akkora marhák,hogy ilyenek jussanak az eszükbe..ez egy tipikus emberi gondolkodás,amit remélhetőleg pár évtized/évszázad mulva kinövi az emberiség,akár a középkori levágjuk a kezét dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!