Ti mit csináltok ha iskolában órán már nagyin kell pisilnetek?
Figyelt kérdés
Én mindig kersztbe teszem a lábam és a két lábam között fogom a puncimat, vagy a sarkammal nyomom a puncimat. De testnevelés órán is volt hogy nagyon kellett pisilnem és ott ezeket nem tudom megcsinálni. Mit javasoltok?2017. máj. 29. 13:37
1/4 anonim válasza:
Miért nem mersz kikéredzkedni óráról? Ha muszáj akkor muszáj, még mindig kevésbé kínos mindenki előtt kimondani hogy vécére kell menned, mint hogy bepisilj.
2/4 anonim válasza:
De ha előtte szünetben el végzed , akkor ki kell birnod azt az 50 percet. Azért már 10 éves kortól illik gondolkozni.
3/4 anonim válasza:
felállok es kimegyek, hulye tanar miatt nem fogok behugyozni.
4/4 anonim válasza:
Én kimentem mindig ha ki engedett, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!