Lányok! Mit csináltok, ha távolsági buszon nagyon kell pisilnetek?
Hogy oldjátok meg,ha mondjuk a sofőr nem hajlandó megállni?
Kort is irjatok légyszi :)
normális válaszokat szeretnék!
Nekem sajnos igy is mindig kell! :(
nincs semmiféle egészségügyi problémám!
Te is tudod, hogy erre nincs más megoldás :) Senki nem fogja neked azt írni, hogy tegyél betétet és pisilj bele ha nem bírod :P
Ez nem korpás haj szindróma, amire mi lányok tippet tudunk adni :) A megoldás csakis az, hogy megállást kérsz a sofőrtől, vagy más közlekedési formát választasz (vonat, személyautó, stb.)
Nekem már volt ebből adódóan kínos helyzetem. Kibírtam, és nem történt baleset, de kevésen múlt, hogy legyen....
Onnantól mindig leszálltam pisilni, amikor csak lehetett, még akkor is, ha csak meleg levegő jött belőlem.
Emiatt a rossz élmény miatt, évekig féltem, kevés folyadékot ittam utazáskor, betétet tettem be. (Hosszú,közel 6 órás útra kell gondolni)
Egyébként szólni kell a sofőrnek, ez egy olyan indok, amivel bárhol, bármikor meg kell állnia, ki van nekik adva.
Szóval, nem kell feszengeni.
És mindig legyen nálad apró, főleg 100-as,mert sok helyen fizetős.
Nekem hosszú idő után szünt meg a szorongás, hogy mindig féltem a pisiléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!