Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez hogy van akkor?

Ez hogy van akkor?

Figyelt kérdés
Helo! Ez egy furi kérdés lesz, de a vallásunk miért ítéli/van betiltva, hogy a saját nemunkhez vonzodjunk? én ezt így tudom. Merthát elvégre Isten mindenkit szeret egyformán, és attol fuggetlenul, hogy esetleg a saját nemunkhez vonzodunk, nem fog kevésbé miket szeretni. Nem? (mielott valaki lecseszne, hogy mit képzelek magamrol, hogy ilyen kérdést teszek fel, az van, hogy nem tudom erre a választ)

2017. máj. 26. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Valoszinu,hogy azert mert a homoszexualisok ,nem tudnakbutodokat nemzeni!
2017. máj. 26. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Elnezest!

Utodokat nemzeni.

2017. máj. 26. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt gondolom az ókori időkben a népek törzsek nem keveredtek többnyire . A közösséget országot érte támadás járvány , ezáltal a felnőtt kort alig élték meg a születettek . Ebbe a szemléletbe és a túlélésbe nem illett a homoszex sem a vágyak miatti érintkezés . Ezért hoztak átmeneti tiltást erkölcsöket a babonásoknak , születés szabályozás . Most a túlnépesedés a gond és emiatt avatkoznak bele másként .
2017. máj. 26. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért mert a homoszexualitás természetellenes, ezt lenne jó elfogadni. Jórészt ezért is van hogy csökken a népesség, mert ma már divat lett búzának lenni.
2017. máj. 26. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:

4/4

Buzanak divatbol nem lesz senki,probalj ravenni egy heterot,nem fog sikerulni!

Ez szerintem mar szuletes elott az agyban dol el!

2017. máj. 27. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Isten szereti az embert, minden embert, de a bűnnel nem tud azonosulni.

Márpedig az azonos nemű kapcsolat nem betegség, hanem bűn, paráznaság, testi gerjedelem, melyet támogat és terjeszt a média, a divat, egyfajta belső lázadás, helytelen, rossz nevelés stb.

Isten a férfi mellé nőt teremtett és nem egy másik férfit. A férfi és a nő kapcsolatából születik meg az utód, a gyermek. Ezt hívják természetes szaporodásnak.

Két férfi vagy két női kapcsolatból soha nem fog születni utód, kisgyermek. Az azonos nemű kapcsolat természetes ellenes és torz.

Tehát Isten mindenkit szeret, és azt szeretné, ha minden ember üdvözülne és eljutna a teljes Isten ismeretére. De mit csináljon azokkal, akik ellenszegülnek és inkább kedveznek a testi kívánalmaknak, paráznaságnak?

2017. máj. 29. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!