Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit kéne tenni?

Ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Ma felmérték a suliban a testtömeget,és nekem 56 kg lett.Azt viszont rólam tudni illik,hogy focizom,röpizem és atlétikázom.Amikor ezt az osztálytársaim meghallották elkezdtek szekálni,hogy milyen kövér vagyok.Egy másik osztálytársamnak aki fiú,ugyan annyi lett(ő is egy csom9t sportol),de őt csak dicsérték,hogy milyen izmos...Nemtudom,hogy csak engem idegesít fel,ha ilyet hallok,de lényeg a lényeg,eléggé felhúztam magam.Ilyenkor mit lenne érdemes tennem?Nagy valószínűséggel holnap ez tovább fog folytatódni,és nem szeretném,hogy emiatt kiközösítsenek.

2017. máj. 2. 14:52
 1/1 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Amúgy nem a testsúly számít, hanem a test zsír százalék. Ha alacsony a testzsír százalékod akkor felesleges, jogtalanul csúfolnak.
2017. máj. 4. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!