Miért utál apám és az ő szülei?
Figyelt kérdés
Már születésem elött édesanyám elzavarta mivel megütötte és meglopta.Az apám szülei születésem után párszor meglátogattak 2 éves koromig aztán ők sem kerestek.Hozzáteszem ahol én laktam az kb 5 km re van az ő lakhelyüktől.Apámmal 14 évesen találkoztam először.Ünnepekkor összeülünk de kínos eröltetett az egész nekem már hányingerem van tőlük.Folyamatosan azt éreztetik velem hogy nem vagyok elég jó,és hogy pénzt akarok tőlük.Pedig inkább éhendöglenék mint hogy kérjek.Anyagilag jól állok,felnőttem,nélkuluk is.De nem tudok szabadulni az érzéstől hogy nem kellettem a saját apámnak és a nagyszülöknek.Megoldás lenne ha megszakítanám velük a kapcsolatot?Gyűlölöm őket.2017. ápr. 28. 16:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!