Ha megnyernétek az ötöst, mire költenétek a pénzt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:05
11/20 anonim válasza:
Tengerparti villa+luxusautó+adományoznék minden egyes állatmenhelynek :D Meg az összes rokonomnak vennék egy tök drága ajándékot
12/20 anonim válasza:
Magamra költeném és maximum 1-2 alapítványnak adnék belőle. Bocsi, ha irigy vagy szemét vagyok, ez az igazság, rajtam nem élősködhet senki :)
13/20 anonim válasza:
Beutaznám a világot, "csak" ennyi:) Mellette adományoznék. Annyira szeretnék utazgatni, csak hát nincs erre pénzem.
14/20 anonim válasza:
vennék végre egy normális motort, meg akkor már autót, és egy szép házat. meghívnám a barátaimat egy tengerparti bulira ;) egy részt betennék bankba. a többi a családnak, nekik úgyis szükségük lenne rá.
15/20 anonim válasza:
60%-át befektetném, gondolva a jövőre.
16/20 anonim válasza:
Vennék kicsi lakásokat azoknak akiket igazán szeretek,és akik segítettek engem is valaha bármi formában.
Utazgatnék,és befektetnék pénzt.
Nyitnék gyerekeknek játszóházat,olyat,amit minden szülő megengedhet magának.
Nyitnék jó sok üzletet,és a gyermekemnek biztosítanám a jővőjét...ennyi pénzből már nem lenne gond...:D
17/20 anonim válasza:
Nagy részét betenném a bankba, a többit meg elkölteném olyan dolgokra, amikre már nagyon rég vágyom :D
Adakoznék vlmi beteg gyerekekért alapítványnak :)
18/20 anonim válasza:
Elmennék Rómába a legjobb bnőimmel elmennék nyaralni és élném a világomat nem vennék luxus villát meg ilyeneket csak azt amire éppen szükségem lenne.
Én postán küldenék neked egy kis pénz..ha már feltetted ezt a kérdést.
20/20 anonim válasza:
Miért vannak lepontozva a válaszok? És miért baj, ha valaki utazgatni szeretne? Ja, hogy a sok "hazafi" még az utazgatáshoz is túl konzervatív, nehogy eláruljuk drága hazánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!