Kibírnátok lelkileg, ha a névnapotokon azzal "köszöntenének" hogy eladják a kutyád?
Figyelt kérdés
Messze lakok a sulimtól, így reggel autóval járok be. Napi 7 órám van és mire kiérek a buszhoz (az is távol van a sulimtól és még el kell előtte mennem ebédelni is) már elmúlt négy óra is. Mire pedig hazaérek akkor már 17:45 - 18:00 van. Vannak napok, amikor még ennél is később tudok a suli miatt. Nevelőapám és anyám pedig engem hibáztat, hogy nem tudom lemozgatni a 2 kutyánk, amiből csak az egyik az enyém, úgy, hogy amint hazaérek egyből ülök le tanulni és este 11-re végzek. Utána pedig még talán kéne vacsizni és zuhanyozni is... (-.-) De nem érdekli őket. És ma a névnapomon azzal "köszöntöttek", hogy el akarják adni és nem érdekli őket, hogy az enyém, se a véleményem. Ti mit reagálnátok erre?2017. ápr. 22. 12:20
1/5 anonim válasza:
A kutyád egy plusz - hogy is írjam ? - probléma.
Ha ennyire elfoglalt vagy a kutyát bízd a nevelő szüleidre.
Ha nem vállalják, vigyed menhelyre.
Ennyi feladatot ha bevállaltál, nem kis dolog.
Szívsoringató, de valamit fel kel adnod az elfoglaltságod miatt, amit szerintem túlvállaltál. Sok.
2/5 Axolenguin válasza:
:( úgy sajnálom.... én nagyon nem örülnék! Ôk miért nem tudják a kutyákat sétáltatni!? Komolyan!?! Névnapodon!?! Attól függ, hogy a szüleid milyenek..., de én biztos nem hagynám! Az a TE kutyád!!! Mondjuk szerintem beszélj velük, mond el, hogy egy nap mennyi dolgod van és magyarázd el szépen, hogy ôk is levihetnék a kutyákat. De azért próbálk nyugodt lenni, akkor is ha nem értik meg. Nagyon sajnálom. (Utólag boldog névnapot! :) )
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es!
Más városban van a sulim és az otthonom. Suli után pedig egyből indulok haza. Nehéz lenne így bármit is feladni.
Kedves 2-es!
Köszönöm!
Sajnos már próbáltam, mert ők általában 3-4 órára már hazaérnek. A reakció meg az volt, hogy leüvöltötték a fejem és meg akart ütni a nevelőapám, csak elfutottam.
Őszintén fogalmam sincs mit tehetnék... 😟
2017. ápr. 22. 13:02
4/5 szántóvető válasza:
gondolj a kutyádra,jobb lesz neki olyan helyen ahol törődnek vele.
5/5 anonim válasza:
kerdezd meg azokat a barataidat akikben megbizol, hogy lehetne e naluk a ket kutya. igy tulajdonilag a tied marad,barmikor lathatod oket es ok is jol ereznek magukat. igy megoldodik a problema es a kutyak is megmaradnak. egyebkent nagyon sajnalom a helyzeted... at tudom erezni. kitartas es boldog nevnapot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!