Mit csináljak ezekkel az emberekkel?
Figyelt kérdés
Visszahúzódó, csendes társaságban nyitottabb vagyok...
Szinte már év eleje óta egyfolytában a hátam mögött beszélnek, elhordanak minden g*cinek. Persze emiatt teljesen kivagyok bukva DE NEM MUTATOM kb 3-4 ember természetesen nem figyelek rájuk, nem találkozik a tekintetünk. Tehát direkt kerülöm őket. Nagyon várom már azt mikor fejezik ezt be, itt gyakori kérdésekben olvastam hogy "hagyjam majd megunják" de nincs így soha... Nem tudom mit tegyek ez ellen?
2016. máj. 13. 16:36
1/3 A kérdező kommentje:
lelkileg meg vagyok zuhanva nincs semmi ami "jó" lenne...
Értelmetlennek látok mindent. Azt érzem engem mindenki gyűlöl de, nem tudom mi miatt... :/
2016. máj. 13. 16:39
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem először menj oda hozzájuk és kérdezd meg tőlük, hogy mi a bajuk veled? Ha a vállukat vonják, vagy nem mondanak semmit/kinevetnek akkor tegyél alájuk! (Van egy olyan mondás, hogy: ha valaki gonosz veled, akkor adj rá okot, hogy az legyen veled!) Egy-két: példa: ess fel előttük (magadtól) és mond azt, hogy fellöktek... Igaz én még nem nagyon kerültem ilyen helyzetbe, mert vagy mindig kidumáltam magam belőle vagy ott voltak a barátaim... Mert az az igazi barát aki a bajba is melletted áll...
3/3 anonim válasza:
Mi lehet a kiváltó ok, amivel ezt a 3-4 embert irritálod?
Ha van erre tipped, akkor tudnék segíteni a megoldásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!