Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy ember...

Lehetséges, hogy egy ember nem tud berúgni hiába iszik sokat?

Figyelt kérdés

Helló. Velem történt még decemberben, (hozzá teszem, nem vagyok hozzá szokva az italhoz RITKÁN iszom), megittunk 2 Liter skot viszket, meg külön kb fél liter , Vodkát.

Meg ittam 2 kis Tojás likőrt. Szerettem volna "berúgni", de úgy vettem észre nem hat rám. Nem tudtam magam annyira "elengedni" , annyi volt hogy nagyon, de szörnyen szédültem és beszélni is alig tudtam, de ezen kívül , teljesen magamnál voltam, a gátlásaim ,pl a táncolni (Nem táncolok sohasem) ez "vettem le" (Vagy hogy fogalmazzam)

Vagy lehet én vagyok a hülye, és rosszul értelmezem , a részességet? (Ezeket 2 óra alatt ittuk meg, hozzá tartozik azis!)

2017. ápr. 14. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
"szörnyen szédültem és beszélni is alig tudtam" - mi a berúgás, ha nem ez?
2017. ápr. 14. 14:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Szüleimre,barátaimra, úgy hat, hogy el elengedik magukat, stb. Úgy hittem, hogy én értelmezem rosszul. Tehát rám, annyira nem hat az alkohol, gondolom ezt kijelenthetem, és tudom mit teszek.

Szeretném énis úgy elengedni magam részegen mint sokan. :D Csak sajnos nem tudom, köszi a választ.

2017. ápr. 16. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!