Létezik olyan ember, aki 16 évesen még nem rugott be? Miért jó az vkinek ha adig iszik míg nem hány? Miért jó berugni, úgy h azt se tudd hol vagy?
Szia!
Én lassan 29 vagyok. Életemben egyszer sem rugtam be és nem is akarok soha, nagyon ritkán iszok csak alkoholt (csak akkor amikor tényleg muszály: szilveszter, esküvő stb.. de akkor is csak 1-2 korty)
Én sosem értettem - főleg a lányoknál - hogy miért nem zavarja őket, hogy úgy néznek ki mint a mosott szar ha berugnak és még büszkék is rá és dicsekednek vele, hogy "olyat buliztam a hétvégén és úgy benyomtam, hogy nem emlékszem semmire!!" Szánalmasok azok az emberek akik olyan szinten berugnak, hogy fogalmuk sincs hol vannak és a földön fetrengenek. Én teljesen elítélem az ilyen embereket akárnyám éves is!
Persze az meg a legszebb ha már 16 évesen is tök részegen megy haza a buliból a szülei meg nem foglalkoznak azzal, hogy tök részeg vagy leszarják az egészet. Általában az ilyen esetek után (lányoknál) ne csodálkozzanak ha abortuszra kell menni, de persze ha megkérdezik, hogy ki az apja neki fogalma sem lesz róla! Ez nagyon szánalmas!
Ja és az egyáltalán nem megoldás ha a promlémák elől az alkoholhoz menekelünk, mert csak rosszabb lesz tőle minden! Szembe kell nézni a problémákkal akármilyen neház is!!!
Szia,
én 22 éves vagyok és lány.
Én sem voltam még soha berugva.
Nem is nagyon szeretnék, nem látok abban semmi jót, ha valaki tényleg leissza magát és nem nem tud magáról és a külvilágról.
Egy lánynak meg kifejezetten gusztustalan-szerintem.
(((Ne hagyd magad befolyásolni ezzel kapcsolatban, mert mások isznak, neked nem muszáj, mégha emiatt piszkálnak is.)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!