2010-ben is volt már ilyen próbálkozás. Akkor még érdekelt is.
2017. ápr. 6. 18:04
12/23 Ypszilon1980 válasza:
Én elmennék.
2017. ápr. 6. 18:07
13/23 anonim válasza:
Képzelem milyen lenne. Eljönne az összes siránkozó pasi ebből a kategóriából, a gyúrósok a sportból, az anyák hoznák a gyerekeket a gyerekvállalásból, az okoskák a tudományból, a libsik-nácik a politikából, a nehéz sorsúak kisírhatnák magukat egymás vállán a családi kapcsolatokból stb. a végén pedig a perverzek a szexualitásból rendeznének egy hatalmas orgiát.
Fantasztikus lenne.
2017. ápr. 6. 18:08
14/23 anonim válasza:
Attól függ, ha nem valami buzogány hely, és van hideg sör, akkor simán :D
Amúgy szerintem mindenki hót normális ember lehet élőben, csak itt direkt tolja mindenki a f***szságot :D
2017. ápr. 6. 18:11
15/23 anonim válasza:
Vicces lenne. Mennék
2017. ápr. 6. 18:12
16/23 anonim válasza:
Nem szívesen mennék el, mert az emberek tévesen azonosítanák egymást név alapján. Nem a személyt néznék, hanem az itteni "munkásságot" és eleve false előítéletekkel állnának egymáshoz. Egyébként szerintem a mézes-mázos emberek sokkal veszélyesebbek, mint a nyíl egyenes stílusúak. Nem szeretnék megnevezni senkit ezek közül.
2017. ápr. 6. 18:17
17/23 anonim válasza:
Én is elmennék rá :D szerintem jó ötlet lenne.
De egy másik kérdés is felmerült bennem:
Vajon a személyes találkozón összevesznének azok akik itt offolták egymást? :D
25f
2017. ápr. 6. 18:18
18/23 anonim válasza:
Oké,szervezz egyet kérdező,de hogy szűrnêd ki a normális?Ja és 8-10Security Mant szerezz!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!