Tudtok vmi bonyolult szöveget, definiciót, aminek minden második szava érthetetlen?
Figyelt kérdés
Pl: “Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.":))2008. okt. 12. 07:37
1/10 anonim válasza:
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak.
2/10 anonim válasza:
A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést!
3/10 anonim válasza:
Tegnap annyit ittam, hogy a piszoárba sz*rtam.
4/10 anonim válasza:
Ezt fejből tudom:
"Empiriokriticizmus, más néven mahizmus, a materalizmussal szemben álló szubjektív idealista filozófiai áramlat a 19. század végén mely tagadja az emberi tudattól független anyagi világnak a létezését és a dolgokat a tudat társításaként fogja fel." Ez a Vili a verébben van :))) Én meg megtanultam kívülről.
5/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ott úgy van vége: "A létezését és a dolgokat... A többi rész le van szakítva."
Te hol találtad meg a folytatását?
6/10 anonim válasza:
A kognitív disszonancia destruktivitást indukál.
7/10 anonim válasza:
Te most megkérdőjelezed etimológiai kopetenciám autentikusságát?
8/10 anonim válasza:
A válaszok többségében egyik szó sem érthetetlen.
9/10 anonim válasza:
Nyilván nem, mert mindegyik értelmes és jelentéssel bíró szó. Attól még sokan nem értik a nagy részüket. De gondolom, neked jól esett előadni, hogy milyen nagytudású emberke vagy, igaz?
10/10 anonim válasza:
Előző: Ez a gyakorikérdések.hu-n nem nagy kunszt, de egyébként meg hogy gondoltad? Hogy névtelenül(úgy, hogy még nicknevem sincsen) itt menőzök?
Szomorú, hogy ezek a szövegek mára abba a kategóriába esnek, amelynek "minden második szava érthetetlen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!