Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vissza fognak hivni?

Vissza fognak hivni?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy álláshirdetésre,az email után kb.10nappal felhivtak, és kérdezgettek mindenfélét, mint egy állásinterjun, és behivtak holnapra egy személyes találkozóra. Sajna nemtudok menni mivel én nyugaton lakom, és az ország másik végébe kellen utaznom,(kb. 7-8ora ut) ami azért nekem egy kis szervezést is igényelne..pl. fuvart szerezni aki kivisz az állomásra, stb. Ezért kértem, hogy nem lehetne-e másik időpont. Azt válaszolta, hogy nemtud most mondani de majd értesitenek. És elköszönt...Szoval van esély, hogy még az életbe visszahivnak?
2010. máj. 10. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem sok. Ilyenkor általában több embert behívnak beszélgetésre,és akik megjelennek azok közül választják ki azokat akikre szükségük van.te kerestél munkát,ezért neked mindig rugalmasnak kell lenned..A cég nem fog egy olyan ember kedvéért megváltoztatni a programot akit nem biztos,hogy alkalmazni fognak..

Tudod ha te nem mész nem gond,van másik 20 jelentkező is...

Szóval ha nem hívnak többet ne lepődj meg.Ha viszont mégis kapsz egy újabb esélyt akkor már ne gyere kifogásokkal,mert az az utolsó esélyed..

2010. máj. 10. 13:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó, persze ez OK. Csak annyira nem nézik a másik embert, nagyon jól látják az önéletrajzomban a lakhelyemet, akkor miért nem lehet legalább 2 nappal előtte fölhivni az embert, hisz nem 10 percre van...
2010. máj. 10. 23:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Azóta nyilván kiderült. Tapasztalatom alapján a válaszom a következő: Pontosan azért ilyen késő értesítettek, hogy nehogy el tudjál menni. Ha be kell számolniok, a jelentkezésedt úgy könyvelik el, hogy "Nem jelent meg." vagy "Nem vállalta."

Én úgy jártam, hogy pályázatomra felhívtak egy multinacionális cég Budapest környéki kirendeltségéről. (A pályázatból nem derült ki, hogy nem budapesti a munkakör.) Viszont olyan korai időpontra hívtak, hogy tömegközlekedési eszközzel - autóm pedig nincs - nem értem volna ki. Az első, Budapestről induló busszal jócskán elkéstem volna. A mobil telefon "természetesen" nem jelezte ki a hívószámot (Ezt egyébként sokszoros aljasságnak tartom a munkáltatók - elsősőrban a bankok és a biztosító társaságok - részéről), így e-mail-ben kértem újrahívást és későbbi időpontot. Ahogyan Arnold Schwarzenegger nem jelentkezett, úgy Ők sem.

2010. jún. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!