Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítene nekem valaki lefordít...

Segítene nekem valaki lefordítani ezt a pár mondatot angolra?

Figyelt kérdés

Szia Emily

Bocsáss meg hogy csak ilyen későn tudok válaszolni a leveledre . Az apukám kórházba került múlt héten ezért visszautaztam a szülővárosomba hogy minél több időt tölthessek apukámmal és sajnos otthon hagytam a telefonomat . Még egyszer bocs . A hétvégém az elképzeléseim szerint sokkal jobban sikerült . Rengeteg időt tudtam eltölteni a családommal . Újra úgy éreztem magam mintha gyerek lennék . Hosszú órákig sétálgattam a parkban szombat este . Séta közben a csillagokat nézegettem . Nagyon megnyugtató érzés volt . Vasárnap reggel elindultam a korházba . Apukám gyorsan gyógyul . Hamarosan hazamehet . Vasárnap este elbúcsúztam a családomtól majd vissza utaztam Dublinba . Neked hogy telt a hétvégéd? Írj minél hamarabb . Ja és üdvözlöm Mikeot .

Vigyázz magadra .

Szeretettel Reni .

Kérlek segítsetek . Nagyon nem vagyok rossz angolos de ezt nem tudom értelmesen lefordítani . Kérlek segítsetek kérlek :)

2017. febr. 21. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán inkább fordíts le, aztán majd kijavítjuk, ahol hibás.
2017. febr. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!