Mi lehet velem? Depresszió?
Túl fura vagyok
Nem is ismerek magamra
Nincs kedvem semmihez
Elhanyagolok mindent, mindenkit
A oszinte mosolybol es a boldogságbol..
Egy csunya, rosszkedvu, siros lany lett.
Egyik napról a másikra
Teljesen egyedül erzem magam
Van kb 6 ember aki ugy mindig mellettem van, de egy ido mulva ok is megunjak, hogy ilyen semmilyen kedvu vagyok. Es elhagynak
Egy ideig az volt a kivansagom h boldog legyek. Oszinten boldog
Mostmar ott tartok, hogy boldog se szeretnek lenni.
Inkabb csak halott.Nem akarok elni, de a pokolba se lenni orokre.
Semmi onbizalmam nincs.
Bele nezek tukorbe, elsirom magam.
Mindig.
Utalok tukorbe nezni
Reggel suli elott ha fesulkodok meg ha megyek vhova.
De akkor is elkezdek konnyezni
Olyankor...
Eszembe jonnek ilyen gondolatok.
Peldaul:csúnya vagyok, miert nem lehetek szep, miert ilyen a szajam, miert olyan a szemem, miert csunya a mosolyom, miert vagyok olyan csunya ha komolyan nezek stbstbstb.
Utalok tukorbe nezni.
A testemmel sem vagyok elegedett.
Neha megkapom azt h bena seggem van, maskor h jo seggem van
Utalom h kicsik a melleim
Bemegyek uzletbe, felek oda menni ahhoz a melltartos reszhez, mert meg a legkisebb melltarto se jo ram. Itt-ott van olyan szerencsem h van olyan, az is picit elall.
Ha meglatom ott a melltartókat, elkezdek könnyezni azzal a mondattal a fejemben hogy "ezek ram nemjok es lehet nem is lesznek"
Aztan gyorsan el megyek onnan... mert.... egyszeruen felek h egy ott levo nő meglátja h ott allok a melltartoknal azzal a gondolattal h "ennek a lanynak minek melltarto ha nincs semmilye" es kirohog. Nem szeretem a melltartos reszeket az uzletekben
Aztan... Minden este minden egyes este ram jon ilyen depi amit depitime-nak mondok
Olyankor megyek szobamba, becsukakozok, es lefekszek az agyamra. Fulembe fülhallgató es maximumon Esti Kornél legdepisebb szövegű zeneje.
Aztan jon az, hogy anyum jon hozzam h mar megint mi bajom. Es elkezd kiabalni.
Múltkor elmondtam neki nevetve hogy " a gyonyorusegem hatartalan" o erre hogy igazam van erre meg megmondtam "aha biztos.. en csunya vagyok" az ilyenknel mindig elkezd kiabalni ram h miert gondolok ilyeneket ( fo h pl a mostani profilkepemre azt mondta, csúnya a mosolyom.) meg hogy tonkre teszem ot ilyenekkel, betegitem ot, h fogadjam el magam stb.
Röviden... csinálja bennem a lelkiismeretfurdalást es leszarja h utalom a kinezetem.
Szokott olyan lenni.. Hogy olyan uresseget erzek. Se szomorusag, se orom.
Nem tudok mosolyogni semmi kedvem nincs barmit csinálni, azaz 'se kép se hang.'
Utalok elni
Reggel azzal kelek, hogy majd eljon az mikor mar nem kell felkeljek
Este azzal bujok agyba, holnap lehet tortenik vmi es meghalok.
Es szombat ota..martin miatt.... megint belem jott az a suicide hajlam.
Akkor vissza jott a vagdosas, es azt erzem, segitett vmit, h jobb lett picit. Hogy maskor is kellene ilyet csinalnom. Es ja.. meglehet most is megvagom magam. Nemtudom. Lehet igen, lehet nem. Szeretem latni, ahogy az a ver elkezd egyre erősebben csurogni a vagasokbol.
Utalom, mikor vki azt mondja "en depressziós vagyok". Hisz ez nem teljesen igaz. Azt így nem lehet megmondani sajat magunktol. Foleg ha akkor mondjak 10 evesek mert nem szereti oket viszont az a fiu akit ők "szeretnek".
Utalok elni
Utalom magam
Utalom a kinezetem
Utalom a hulye szemelyisegemet
Utalom egész magamat.
Es... meg akarok halni....
Elég súlyos önkritikával rendelkezel, ezt valószinüleg a társadalom kreálta,pumpálta beléd.( Lehet ez fiatal kori gúnyolások eredménye, piszkálások ,stb) Nem véletlenül mondják, h lekénne állitani a fiatal kori gyúnyolodásokat, kiközösítést, mert ilyen hatással lehetnek az emberekre. Szerintem az ez már évek óta gyülemlik benned, és valami hatására kitört, és ezzel lehet magyarázni a " Hirtelen ez történt velem " ...
Egy elútasítás , stb...
Ha gondolod szívesen beszélgetek veled, én is hasonló cipőben járok még mindig. ( 19/F)
(1. válaszoló vagyok)
Amúgy meg, kéne találj valakit akivel nyíltan tudsz beszélni ezekről, sokat segít ha kimondod , ha más nincs akkor eg szakembert ( Pchiologust) ...
Amúgy ne hallgas olyan zenét, és ne csinálj olyan dolgokat amik ezek tápláják beléd, mert csak mélyebre sülyedsz benne. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!