Miért mondják a Samsungokra hogy egyformák stb, mikor az iPhoneok is?
Általában ez is indok szokott lenni, és Iphone használóknál is.. De azt nem értem, samsungoknál, legalább a Home gomb különbözik, szifonoknál még az se.. Jó, az a 4s-en még igen de az 5s-től már nem nagyon :)
Amúgy én inkább Samsung párti vagyok. (S7 stb)
Értelmes válaszokat kérek! A kérdésemre, ne másra.
"Miért mondják a Samsungokra hogy egyformák stb, mikor az iPhoneok is?"
A két állítás egyszerre is igaz lehet, tehát a Samsungok és az iPhone-ok is lehetnek egyformák.
Hogy miért mondják? Gondolom, mert úgy gondolják, hogy egyformák. Nem nagyon tudom, milyen választ vársz arra, hogy szerintünk mások miért mondanak valamit.
Légyszi normális értelmes választ :)) De sajnos a mai gyk-n már értelmes válasz nem nagyon jön :(
"Értelmes válaszokat kérek! A kérdésemre, ne másra."
Reméljük ezt nem poénnak szántad, mert nagyon nem volt az..
Pl. Az i6-ot, i7-et i5s-t megnézed teljesen ugyanúgy néz ki, csak a nagysága más. Ezért mondom hogy pl. Samsungnál s home gomb más hogy néz ki, sőt még sok telefonuknál az alakjuk is.
iSzar.
de miért kérsz értelmes választ egy értelmetlen kérdésre?
no meg, ha külsőleg egyformák, akkor mi van? nem nézegetni kell, hanem használni :)
egyébként az 5s egyáltalán nem olyan, mint az i6, nem csak méretben különbözik, pont ott tették taccsra a guszta dizájnot (szerintem). az i6 meg a i6s külsőleg teljesen egyforma viszont belsőleg az utóbbi több funkcióval és erősebb "belsővel" rendelkezik.
samsungok is hasonlítanak egymásra (persze, ha ugyanarról a kategóriáról beszélünk, mert pl. egy young nem épp s7 formájú, sőt tudásban se közelíti).
az meg hogy milyen a homegomb....szerinted rajtad kívül még hány embert érdekel? nem bántásból kérdezem, de ez olyan értelmetlen kérdés, hogy csoda ha válaszolunk rá :)
nem mellesleg: nem mindegy mások mit mondanak? használd az s7-edet, ha neked az jön be azt' jó'van. kinek mi köze hozzá?
nem arról volt szó, hogy a " a designba nem a formát kell nézni", hanem arról h használni kell és nem nézegetni :)
ember! mi lesz veled, ha a homegomb is a képernyőn lesz, min fogsz szörnyülködni? :)
egyébként olvasd el a kérdésed mennyire érthető
már eleve az hülyeség, hogy ájfónosok meg samsungosok. szerintem mindenki használjon olyan telefont amilyet akar és ne azzal törődjön másnak milyen van.
tulajdonképpen teljesen gyerekesnek tartom, ahogy néhányan úgy védik/gyalázzák valamelyik márkát vagy op.rendszert, mintha az életük múlna rajta. pedig csak használják. meg kéne érteni, hogy ezek használati cikkek,nem faragnak különb embert senkiből.
szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!