A képregény és a manga egyformák? Alul meg van kérdésem
Az a különbség, amit már az előttem válaszoló /is/ mondott. DE. A mangák, eleve avval a különleges rajzolási módszerrel vannak megrajzolva, mint amiket már biztos láttál. De ha veszel egy mangát, akármiet akkor is meg tudod figyelni hogy hogy kezdj neki.
Remélem azért segítettem.
Nagyon köszönöm nektek :*
És hogy jobb színesen vagy fekete fehérén?
Szia! :)
Én még kezdő manga-olvasó-rajzoló vagyok,és nekem fekete-fehéren jobban tetszik.
De az első két három,lap,szerintem lehet színes.
Van olyan,amelyikben így láttam,úgyhogy van ilyen is.
De különben fekete fehérek,de,ahogy szeretnéd.
De szerintem,hogyha színes,akkor az már képregény,és nem manga,mert ha jól tudom,akkor a mangáknak az az egyik sajátossága,hogy fekete-fehérek.
Amúgy youtube-on nézz How to draw... videókat,én is ott szoktam tanulni. (Beírod youtube-ba,hogy How to draw (például) trees(magyarul: Hogyan rajzoljunk fákat).
De szinte bármit beírhatsz,mindenféle formához,és egyébhez nagyon jó ötletek vannak. :)
És amúgy szerintem vegyél pár mangát,persze olyat amilyent rajzolni szeretnél,és akkor abból is tudsz tanulni :)
De,hogyha nem szeretnél pénzt adni értük(én eddig vettem kettő mangát,Hellsing címmel,de a többit is meg fogom,mert szerintem megéri,2000Ft.) akkor ezeken az oldalakon olvashatod őket ingyen:
(nekem így van elmentve,de a keresőjébe nyugodtan beírhatod annak a mangának a nevét,amelyiket szeretnéd!)
Vagy,még itt is olvashatod őket,itt pedig már magyarul:
(Amelyik hivatalosan is megjelent magyarul,azokat nem olvashatod itt!! De,amelyiket rajongók fordították,azokat igen!)("Manga,magyarul!" címszó alatt keresd a rajongói fordításokat!)
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!