A jósok valóban igazat mondanak?
Figyelt kérdés
Sosem voltam még, de lehet h elmegyek. Azt tudom h fél évre mondják meg h mi fog történni. Mik a tapasztalatok, megmondják az jövőt, aki volt az írjon, h valóság v átverés?Mennyibe kerül?2008. okt. 8. 18:09
1/7 anonim válasza:
Lódítás az egész! A jövő nincs előre megírva! Ezek csak arra mennek hogy, lehúzzák az embereket! Teljesen felesleges elmenned semmi értelme nincs, baromság az egész!
2/7 anonim válasza:
én nagyon babonás vagyok,és sok dologban hiszek.a barátnőm kb egy éve elment egy jósnőhöz,pár száz ft-ot fizetett.megjósolta neki hogy néhány hónap mulva,max egy éven belül,ujra (másodszor) is teherbe fog esni,és a baba kislány lesz.Nos az igaz lett hogy teherbe esett,mert most fog szülni novemberbe,de KISFIA lesz,és nem kislány,ahogy jósolta a nő.Már van egy kisfia.szóval nem tudom hogy mennyire igaz,és hogy melyik fele igaz a jóslásnak.De amuyg engem is érdekel,és én is szeretnék elmenni,csak a hol én lakom kb fél órára,van egy jósnő (szoboszlón),de ott 5000ft.de viszont egy ismerősöm szoboszlón volt,és 5000ftot fizetett,és minden ugy alakult ahogy megjósolták neki.szerintem ez is jóstól függ.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de még várok válaszokat!
2008. okt. 9. 09:06
4/7 anonim válasza:
Ne higyj nekik!Én voltam a Frabatónál,Lui Padrénél és számtalan nevesincsnél is,mondanom sem kell,hogy semmi nem jött be egyiknél sem!Ha látja,hogy vmi nagyon furdal,akkor azt fogja mondani,amit hallani akarsz!
5/7 anonim válasza:
2. válaszadó vagyok.nem kell elhinned,én csak leirtam amire kiváncsi voltál.Én látom és tudom hogy igazat mondott az egyik jósnő,már látom hogy ugy alakulnak a barátnőm dolgai ahogy mondták...
6/7 anonim válasza:
Egy jós akkor jó, ha remek pszichológus, és rájön, mit szeretnél hallani.
Amúgy egyértelmű: ha nem tudja előre a lottó 5-öst, akkor nem jós. Tehát pénzt sem kell kérnie tőled.
És jóshoz úgy kell menni, hogy simán odamész (bármikor, amikor félfogadása van), és kopogsz. Ha kiszól, hogy 'ki az' - akkor NEM jós. Nem vicc.
Utána pedig egy szót sem kell szólnod. Tudni fogja a neved, minden adatod, és azt, hogy mit szeretnél.
Ha mond valamit, arra sem kell válaszolnod. Bólintani sem. Úgyis tudja, mit válaszolnál.
Ha ebből valami nem stimmel nála, akkor NEM jós.
7/7 anonim válasza:
a jósok általánosságokat mondanak mely igaz lehet minden embernek.Pl: utazás elötted,persze minden reggel mész a melóba,találkozol egy igazi férfival,vigyázz, mert betegség fenyeget stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!