Lily Aldrin 22 kérdése:
Szerintetek magyarul fognak énekelni a Szépség és a Szörnyben?
Figyelt kérdés
Tudjátok lesz a Szépség és a Szörny c. film amiben Emma Watson is szerepel. És hallottam h ő fog benne énekelni de nyilván nálunk lesz magyar szinkron és szerintetek a dalokat is magyarul éneklik majd vagy azt meghagyják angolra2017. jan. 10. 23:04
2/7 anonim válasza:
Te, én most 59 éves vagyok. Sok szinkronizált filmet láttam eddig, de olyant nem, amelyben az éneket is szinkronizálták volna. Feliratozni szokták. Egyetlen kivétel volt, de az német adón.
3/7 A kérdező kommentje:
csak azért gondoltam m ez egy disney film és a rajzfilmben ugye magyarul énekelnek. És az előzetesben amit láttam nem ugyanaz volt a szinkron hang mint a többi filmjében. De örülök neki h ha marad az angol
2017. jan. 10. 23:36
4/7 anonim válasza:
Hát én tuti angolul nézem mert imádom Emma hangját f de az nagyon gáz lenne ha magyarra forditanák a hangot
Emma hangja elég jó szval reméljük meghagyják
5/7 anonim válasza:
Én írtam, hogy még soha… természetesen élő szereplős filmekre gondoltam, nem rajzfilmre. Utóbbi rendszerin teljes szinkronnal megy, már csak az olvasni még nem tudó gyerekek miatt is.
6/7 anonim válasza:
Oké, hogy ez "élőszereplős" film, de tele van CGIal és ugyanúgy a kisgyermekek a célközönség, mint a 91es rajzfilmnél...
Remélem nem szinkronizálják az énekléseket, mert amúgy felirattal nembiztos, hogy nézhető lesz a film. Magyarországon sajnos sok gyerek filmet csak szinkronnal vetítenek. :/
7/7 anonim válasza:
Ha még nem láttad azóta,akkor:Szinkronizálták a dalokat is,ennek ellenére nekem nagyon tetszett a film.A szinkronhangokat is tök jól eltalálták.Angolul is megfogom nézni,úgy jobban tetszenek a dalok és a szereplők hangja,főleg Emmáé.Összességében nekem nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!