Szeretitek Radics Peti videóit?
Figyelt kérdés
Szerintem ezekkel a Facebook idióták sorozattal került fel a csúcsra, bár már előbb kellett volna mikor még a Potter Albertet csinálta. Nagy arc a fazon, a magyar YouTube királya szerény véleményem szerint. :D2017. jan. 7. 22:15
1/11 anonim válasza:
Én nem szeretem Radics Peti videóit mert az, hogy az összes videója csak abból áll, hogy káromkodik nekem nem túl szimpatikus, de ez csak az én szubjektív véleményem.
4/11 anonim válasza:
Én nagyon bírom. Egy fáradt nap után jó felmenni a csatornájára és elröhögcsélni a videóin.
Ápolóként dolgoztam és majdnem meglett az ápolói OKJ-m, amikor abbahagytam.
Úgy tudom, Peti ápoló így számomra hatalmas példakép, amiért ennyi szörnyű dolog után amit a munkahelyén tapasztalt, megmarad a humora és ezt a pozitivitást át tudja adni a rajongóinak.
Ezt csak azért írom le, mert amikor elkezdtem ápolóként dolgozni, az első napom után sírva jöttem haza.
Btw: intenzíven és belgyógyászaton dolgoztam.
21/L
5/11 anonim válasza:
Szerintem is a facebook idióták miatt lett most népszerű. Ma az egész osztályom rikárdóról beszélt, holott eddig nem is ismerték/ követték Peti csatornáját. Én bírom, szerintem vicces.
6/11 anonim válasza:
imádom 1 hete iratkoztam fel pont a Facebook idióták videói miatt NEM LOPOTT!
7/11 anonim válasza:
én nagyon szeretem felvagyok rá iratkozva! és ez a komment ''NEM LOPOTT !!!'' :D ;D
8/11 bulo22 válasza:
Szerintem is nagyon vicces attól, hogy csúnyán beszél ettől igazán vicces.
9/11 anonim válasza:
Nem lopitt alig irták tele betűkel meg minden sz@rral alig hasznalt profil elado jelszo noncs email se 1.0000000 Ft euro is johet kesz ennyi
10/11 anonim válasza:
az egyik legjobb videós : ))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!